"Băieți răi pe viață/ Bad Boys for Life", pe primul loc în box office-ul românesc

Filmul "Băieți răi pe viață/ Bad Boys for Life" a debutat pe primul loc în box office-ul românesc.

Filmul de acțiune "Băieți răi pe viață / Bad Boys for Life", cu Will Smith și Martin Lawrence, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 2.554.089 de lei în weekendul premierei, potrivit Cinemagia.

Will Smith și Martin Lawrence își reiau personajele care i-au făcut celebri și transformă povestea polițiștilor neconvenționali într-o trilogie, odată cu "Băieți răi pe viață/ Bad Boys for Life". Primele pelicule au fost lansate în 1995 și 2003, în regia lui Michael Bay. De data aceasta, regia este semnată de belgienii Adil El Arbi și Bilall Fallah, care au cunoscut succesul cu seria "Snowfall". Martin Lawrence îl joacă pe Marcus Burnett, care a ajuns inspector de poliție, dar este dornic să iasă la pensie, iar Will Smith este Mike Lowery, care trebuie să lucreze cu echipa tinerilor polițiști pasionați de acțiune, dar se trezește că este ținta unei tentative de asasinare. Cei doi fac din nou echipă cu tot umorul de rigoare.

Filmul de pe locul doi

Pe poziția a doua s-a situat tot o premieră, "Dolittle", de Stephen Gaghan, care a avut încasări de 811.464,75 de lei. Personajul lansat în 1920 de Hugh Lofting a avut parte de mai multe interpretări pe marele ecran. Variantei jucate de Rex Harrison, în 1967, și celei oferite de Eddie Murphy din 1998 până în 2001, i se alătură acum interpretarea lui Robert Downey Jr. în "Doolittle". De această dată, povestea pornește de la romanul publicat în 1922, "The Voyages of Doctor Dolittle", al doilea din seria dedicată personajului care înțelege ce spun animalele.

"5gang: Un altfel de Crăciun" a coborât un loc

Comedia românească "5gang: Un altfel de Crăciun" a coborât un loc, până pe poziția a treia, cu încasări de 282.022,53 de lei. Filmul este o comedie de familie cu o poveste fictivă despre Selly și colegii lui de trupă, Dia, Gami, Pain și Mădălin. În perioada Crăciunului, Selly, care tocmai l-a cunoscut pe Corneliu Carafă (jucat de Micutzu), dispare subit. Colegii lui, care întâi se gândesc să îl înlocuiască, își dau seama că ar putea fi în pericol, așa că pleacă să-l caute. La puțin timp după ce îl găsesc, ajung şi ei împotmoliți într-o situație precară, potrivit cinemagia.

TOP 10 filme cu cele mai mari încasări

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele românești la sfârșitul săptămânii trecute este completat de "Jumanji: Nivelul următor/ Jumanji: The Next Level", de Jake Kasdan (205.298 de lei), "La cuțite/ Knives Out", de Rian Johnson (175.551,16 lei), "Like a Boss", de Miguel Arteta (168.895,30 de lei), "Regatul de gheață 2/ Frozen 2", de Chris Buck și Jennifer Lee (166.161 de lei), "Blestemul/ The Grudge", de Nicholas Pesce (163.566 de lei), "Prințesa, "condurii roșii" și cei 7 pitici/ Red Shoes and the Seven Dwarfs", de Sung-ho Hong, Moo-Hyun Jang, Young Sik Uhm (124.499,11 lei), și de "Războiul Stelelor: Skywalker - Ascensiunea", de J. J. Abrams (115.72 de lei).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel