Băiatul adoptiv al Luminiței Anghel, mărturisiri: ''A fost oribil. Nu vreau să o judec, dar nu mi se pare normal''

Luminița Anghel și fiul său adoptiv, David Pușcaș, se află într-un continuu conflict. Invitat într-o emisiune de televiziune, tânărul a vorbit despre relația cu mama sa și a mărturisit că nu a mai vorbit deloc cu aceasta, nici măcar de Crăciun.

„Crăciunul a fost oribil. Nu am făcut Crăciunul împreună. Nu mai zic că nu am vorbit deloc. Și nici la mesaje nu a răspuns. Da, e supărată și are și de ce. Doar că mie nu mi s-a părut normal să nu răspunzi la un Crăciun fericit. Nu mi se pare ok. Nu vreau să judec pe nimeni. Ultima mea întrevedere cu ea a fost la o emisiune TV.

Dacă eu am fost alături de mama 20 de ani și am fost alături și la rău și la bine și acum ea are viața ei și și-a luat ochii de pe mine e perfect normal. Ăsta e cursul vieții. Încerc să înțeleg chestia asta. Nu e numai vina ei. E vina amândurora. problemele copiilor pleacă de la părinți, de obicei.

Eu nu am avut anturaj, eu nu am avut prieteni, eu am copilărit doar cu mama”, a povestit David Pușcaș în cadrul emisiunii Agentul Vip.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel