"Au preluat rețeta asta, după ani de zile". Irina-Margareta Nistor, despre succesul filmului "Romina, VTM!": La majorat se cântă, acum, melodia lui Salam!

Sursa foto: Facebook Irina-Margareta Nistor
Sursa foto: Facebook Irina-Margareta Nistor

Irina-Margareta Nistor a vorbit despre succesul răsunător al filmului "Romina, VTM!".

"E simplu. Așa cum a existat dintotdeauna și un succes enorm al filmului indian. Într-un fel, au preluat rețeta asta, după ani de zile, și au adus-o aici, chiar dacă în paralel există și un festival de film indian, dar nu pe clasice. Multă muzică, multă iubire, deci s-a mers pe ceva pentru care erau niște cozi nesfârșite pe fostul bulevard al cinematografelor. Istoria se repetă.

Este un film pentru publicul lui. Eu nu mă numar printre adepții lui, dar am văzut că altfel nu puteam să vorbesc despre el. E conceput de așa natură ca să funcționeze pentru un public tânăr, care vrea să asculte muzică foarte ritmată. Reamintesc, însă, că indiferent din ce lume ar veni, la majorat se cântă acum melodia lui Salam!", a spus Irina-Margareta Nistor pentru click.ro.

Vezi și: "Nunţi, botezuri, înmormântări", filmul românesc apărut înaintea lui Teambuilding, dar despre care nu a vorbit nimeni

Filmul Romina susține că e pe locul 9 pe plan mondial la încasări în 2023

"Romina, VTM!", noua peliculă marca Vidra Productions și Selly Media Network, se află pe locul 9 pe plan mondial la categoria filme cu cele mai mari încasări în 2023, conform IMDb.

Comedia o are pe artista Nicole Cherry în rolul principal, dar și o coloană  sonoră cu piese care au înregistrat milioane de vizualizări pe YouTube.

"Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect, că am cunoscut oameni talentați și extrem de muncitori. Sunt mulțumită de rezultatul final", mărturisește Nicole Cherry.

Dintre toate filmele lansate în acest an, la nivel mondial, Romina, VTM! ocupă locul 9 ca număr de intrări în cinema. Pană acum, aproape jumătate de milion de spectatori au venit în cinematografe, pentru a viziona comedia „Romina, VTM”. Mai exact, 322.321 de spectatori au plătit bilet în cinematografele din România, filmul având încasări de 8.629.359 RON (aprox. 2.000.000 $).

"Această performanță ne bucură foarte mult. Este un semn foarte bun, nu doar pentru Romina, VTM!, ci și pentru filmul românesc în general. Faptul că românii au un apetit atât de mare să meargă în sala de cinema este îmbucurător", spune Selly, co-producator Romina, VTM!

Romina, VTM! se află pe locul 9 pe plan mondial la încasări în 2023, conform https://www.boxofficemojo.com/year/world. Filmul este distribuit de Vidra Productions și rulează în cinematografele din toată țara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel