Archer, spionul obraznic, premiat cu Emmy sosește la Comedy Central România!

Vineri, 13 ianuarie, de la ora 22:00, spionul Archer își face intrarea pe micile ecrane din România. Serialul poate fi urmărit în exclusivitate pe Comedy Central. 


Difuzat încă din 2009, „Archer” este unul dintre cele mai vizionate serialele de animație din SUA, iar, în 2016, a câștigat două premii Emmy pentru “Cea mai bună animație” și „Cel mai creativ program în format creativ”.

ISIS (International Secret Intelligence Service) constituie fundalul acţiunii serialului, al cărui personaj principal este spionul Sterling Archer, al cărui nume de cod este ”Ducesa”. Archer lucrează împreună cu mama sa, Mallory, care este și superiorul lui. În afara de o mama egocentrică, Archer trebuie să se confrunte și cu fosta lui iubită, Lana Kane și noul ei partener, Cyril Figgis.

Un alt personaj care contribuie la situațiile amuzante din fiecare episod este Cheryl, cunoscută de asemenea sub numele de Carol, naiva asistentă a lui Mallory. Este îndrăgostită de Archer, are tendințe piromane și masochiste, mănâncă o plantă de birou și adesea adulmecă sau înghite clei.

Deși este un maestru al disimulării și își duce misiunile la capăt cu succes, spionul nu are alte interese în afara plăcerilor: alcoolul, femeile și mașinile. Archer nu este vreun tip simpatic și nici responsabil, așa cum cere fișa postului de spion, ci afemeiat și irascibil, devenind astfel opusul lui James Bond.

„Archer” se distinge prin umorul ireverent, fiind în prezent al doilea cel mai vizionat serial de grupa de vârstă 18 - 34 ani. Intriga și personajele sunt construite în jurul umorului fără perdea, iar farsele pe care acestea și le joacă sunt sadice și lipsite de scrupule.

În ciuda faptului că este un serial de animație, producătorul și scenaristul Adam Rees și-a conturat personajele într-un mod realist, folosind drept sursă de inspirație actorii care le  împrumută vocile. 

Telespectatorii din România vor putea urmări o parodie animată cu spioni și misiuni secrete care evoluează într-un cadru straniu, în care hainele si mașinile retro se combină cu device-urile actuale.

Din distribuția serialului fac parte H. Jon Benjamin, Judy Greer, Amber Nash și Aisha Tyler.

Premiera serialului de animație Archer are loc pe 13 ianuarie, ora 22:00, la Comedy Central România.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel