Anthony Hopkins, confundat cu un cerșetor

hopkins exorcizare
hopkins exorcizare

Anthony Hopkins a fost confundat cu un cerșetor de către o persoană, în timp ce actorul filma petru un nou film.

 Anthony Hopkins, unul dintre cei mai mari actori ai tuturor timpurilor, deținător al premiului Oscar a fost confundat de un membru al publicului în timp ce interpreta rolul său în "Regele Lear", care va fi dufuzat în curând la BBC TWO. Actorul a fost abordat în timpul unei scene în care care împingea un căruț cu lucruri în Stevenage. Momentul i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Incidentul dezvăluit de regizor

Întreaga scenă, care nu făcea parte din film, a fost povestită chiar de Richard Eyre, regizorul peliculei "Regele Lear".  „În timp ce filmam acolo, o femeie care se deplasa cu un mobil pentru persoane cu dizabilități s-a apropiat de Tony (n.r. - Anthony Hopkins)şi i-a spus: «Ştii, pe strada acesta este un hostel. Ai putea să îţi duci căruciorul cu lucruri acolo»“, conform Independent.co.uk.

Producția "Regele Lear" s-a temrinat într-un timp record de 25 de zile. Filmul durează două ore, iar printre cele mai mari nume regăsite în producție se numără Emma Thompson, Florence Pugh, Emily Watson, Jim Broadbent, Andrew Scott și Christopher Eccleston.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel