ANM, prognoza meteo pe REGIUNI. Unde vin ninsorile. Vremea în următoarele două săptămâni

Ninsori
Ninsori

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 8 noiembrie 2020.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 8 noiembrie 2020. BANAT 

ANM, prognoza meteo. Primele zile ale intervalului vor fi caracterizate de o vreme mai caldă decât în mod  obişnuit în ultima decadă a lunii octombrie, cu o medie a valorilor diurne de 17...20 de grade  și a celor nocturne de 6...9 grade, dar scăderea temperaturilor din intervalul  30 octombrie - 02 noiembrie va determina un regim apropiat de cel climatologic specific, cu  maxime de 12...14 grade şi minime de 3...6 grade, mediat regional. Alternanţe termice sunt  estimate şi pentru cea de-a doua săptămână, de la valori peste mediile multianuale la  începutul acesteia spre o vreme normală, posibil chiar rece spre finalul perioadei de referinţă.  

ANM, prognoza meteo. Va ploua local în perioada 29-31 octombrie, iar probablitatea de ploaie va fi relativ  ridicată şi în cea de-a doua săptămână a intervalului de prognoză. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 8 noiembrie 2020. CRIŞANA 

ANM, prognoza meteo. O vreme mai caldă decât în mod obişnuit în ultima decadă a lunii octombrie va  caracteriza primele zile ale intervalului, astfel că media maximelor va fi de 17...20 de grade,  iar a minimelor de 6...9 grade. Ulterior, în perioada 30 octombrie - 02 noiembrie, răcirea  accentuată a vremii va determina un regim apropiat de cel climatologic specific, cu maxime  de 12...14 grade şi minime de 2...6 grade, mediat regional. Alternanţe termice sunt estimate şi  pentru cea de-a doua săptămână, de la valori peste mediile multianuale la începutul acesteia  spre o vreme normală, posibil chiar rece spre finalul perioadei de referinţă.  

ANM, prognoza meteo. Va ploua local în perioada 29-31 octombrie, iar probablitatea de ploaie va fi relativ  ridicată şi pe parcursul celei de-a doua săptămâni a intervalului de referinţă.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 8 noiembrie 2020. TRANSILVANIA

 

ANM, prognoza meteo. Până în data de 30 octombrie, temperaturile se vor menţine mai ridicate decât cele  specifice la sfârşit de octombrie, cu medii ale maximelor de 14...19 grade şi ale minimelor de  5...8 grade. Va urma o răcire accentuată, în perioada 31 octombrie – 02 noiembrie,  determinând un regim termic apropiat de cel normal, respectiv 9...12 grade ziua şi 0...5 grade  noaptea, mediat regional. Variaţii termice sunt estimate şi pentru a doua săptămână de  prognoză, dar temperaturile vor fi în general în jurul celor climatologic specifice începutului de  noiembrie.  

ANM, prognoza meteo. Ploi locale se vor semnala în jurul datei de 30 octombrie, iar probabilitatea de ploaie va  fi relativ ridicată şi în primele zile din cea de-a doua săptămână de prognoză.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 8 noiembrie 2020. MARAMUREŞ 

ANM, prognoza meteo. Primele zile ale intervalului vor fi caracterizate de o vreme mult mai caldă decât în mod  obişnuit în ultima decadă a lunii octombrie, cu o medie a valorilor diurne de 18...20 de grade  și a celor nocturne de 7...9 grade, dar scăderea temperaturilor din intervalul 30 octombrie - 02  noiembrie va determina un regim apropiat de cel climatologic specific, cu maxime de 12...13  grade şi minime de 3...5 grade, mediat regional. Alternanţe termice sunt estimate şi pentru  cea de-a doua săptămână, de la valori posibil peste mediile multianuale la începutul acesteia  spre o vreme mai rece spre finalul perioadei de referinţă.  

ANM, prognoza meteo. Ploile vor fi mai frecvente în perioada 29-31 octombrie, iar probablitatea de ploaie va fi  relativ ridicată şi la începutul celei de-a doua săptămâni a intervalului de prognoză. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 8 noiembrie 2020. MOLDOVA 

ANM, prognoza meteo. Până în data de 30 octombrie, temperaturile se vor menţine mult mai ridicate decât cele  specifice la sfârşit de octombrie (medii ale maximelor de 14...19 grade şi ale minimelor de  7...11 grade). Va urma o răcire accentuată, în perioada 31 octombrie - 02 noiembrie,  determinând un regim termic apropiat de cel normal, respectiv 10...13 grade ziua şi 3...5  grade noaptea, mediat regional. Variaţii termice sunt estimate şi pentru a doua săptămână de  prognoză, dar temperaturile vor fi în general în jurul celor climatologic specifice începutului de  noiembrie.  

ANM, prognoza meteo. Ploi mai frecvente vor fi în jurul datei de 30 octombrie, iar în celelalte zile din interval va  ploua în general slab şi doar cu caracter local. 

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 8 noiembrie 2020. DOBROGEA 

ANM, prognoza meteo. Până în data de 30 octombrie, valorile termice se vor menţine mult mai ridicate decât  cele obişnuite, cu maxime de 18...20 de grade şi minime de 10...14 grade, mediat regional.  Apoi vremea se va răci accentuat, determinând un regim termic uşor sub cel normal, în medie  cu 10...13 grade ziua şi 4...6 grade noaptea. A doua săptămână de prognoză va debuta cu o  încălzire uşoară a vremii, iar estimările indică valori termice în general în jurul mediilor  multianuale până la sfârşitul intervalului de referinţă.  

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată la începutul intervalului şi în jurul datei de 29  octombrie.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 8 noiembrie 2020. MUNTENIA 

ANM, prognoza meteo. Până în data de 30 octombrie, valorile termice se vor menţine mult mai ridicate decât  cele normale, cu maxime de 17...20 de grade şi minime de 8...10 grade, mediat regional. Apoi  vremea se va răci, determinând un regim termic apropiat şi chiar uşor sub de cel climatologic  specific perioadei din an, în medie cu 12...14 grade ziua şi 2...5 grade noaptea. A doua  săptămână de prognoză va debuta cu o încălzire uşoară a vremii, iar estimările indică valori  termice în general în jurul mediilor multianuale până la sfârşitul intervalului de referinţă.  

ANM, prognoza meteo. Se vor semnala pe alocuri ploi slabe, temporare.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 8 noiembrie 2020. OLTENIA 

ANM, prognoza meteo. O vreme mai caldă decât în mod obişnuit în ultima decadă a lunii octombrie va  caracteriza prima parte a intervalului, astfel că media maximelor va fi de 18...20 de grade, iar  a minimelor de 7...10 grade. Ulterior, în intervalul 31 octombrie - 02 noiembrie, răcirea  treptată a vremii va determina un regim în general apropiat de cel climatologic specific, cu  maxime de 13...15 grade şi minime de 3...5 grade, mediat regional. Alternanţe termice sunt  estimate şi pentru cea de-a doua săptămână, de la valori peste mediile multianuale la  începutul acesteia spre o vreme normală spre finalul perioadei de referinţă.  

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea de ploaie va fi relativ redusă pe tot parcursul intervalului de referinţă.

ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 8 noiembrie 2020. LA MUNTE 

ANM, prognoza meteo. Intervalul va debuta cu vreme mai caldă decât ar fi normal, cu maxime în medie de  8...14 grade și minime pozitive în cea mai mare parte a zonei montane. Din 30 octombrie  însă, răcirea vremii va fi accentuată, astfel că temperaturile vor deveni apropiate sau chiar  mai scăzute decât mediile multianuale, cu 2...6 grade ziua şi valori sub pragul de îngheţ  noaptea. Estimările pentru cea de-a doua săptămână indică un regim termic în jurul celui  climatologic specific la începutul lunii noiembrie. 

ANM, prognoza meteo. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată între 30 octombrie - 02  noiembrie, perioadă când la altitudini mari vor fi şi ninsori sau lapoviţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2023 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1