Află ce va difuza TVR de Revelion

tvr
tvr

Televiziunea română a hotărât să folosească singurul atu pe care îl are pentru a nu rata din nou la capitolul rating, în noaptea dintre ani.

Faptul că face parte din reţeaua Eurovision a dat ideea unei seri speciale. Miza: participarea, în 14 mai 2011, la Dusseldorf, în finala Concursului Eurovision.  77 de piese au fost înscrise la preselecţia concursului, finala selecţiei naţionale urmând să aibă loc în noaptea de Revelion, la Televiziunea Română.

Perioada de înscrieri  s-a încheiat vineri, 5 noiembrie, la ora 20,00. Organizatorii estimează că vor sosi şi alte melodii după această dată, având în vedere că 5 noiembrie a fost ultima zi de expediere a plicurilor (data poştei).

În prezenţa unui notar se vor deschide plicurile, pe 8 noiembrie,  iar cele care întrunesc toate condiţiile din regulamentul concursului vor fi jurizate, marţi, 9 noiembrie, într-o primă fază,  de către un juriu format din compozitori, interpreţi, profesionişti din radio şi televiziune.

În urma acestei jurizări, între 12 şi 17 piese vor intra în selecţia naţională Eurovision. Un număr de 31 de ţări şi-au anunţat până în prezent participarea la Eurovision, între acestea numărându-se şi Austria a cărei ultimă participare a fost în anul 2007.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel