Andra: Pentru mine, Adrian Ţuţu este noul Eminem al României - VIDEO

adrian tutu
adrian tutu

Cariera lui Adrian Ţuţu este lansată. Participarea sa la finala show-ului Românii au talent a consfinţit prezenta sa în lumea muzicală românească românească.

Andra a văzut în Adrian Ţuţu noul Eminem al României, iar Andi Moisescu şi Mihai Petre au avut numai cuvinte de laudă despre numărul tânărului din ultima seară al primului sezon din Românii au talent.

---

Citeşte şi:

Adrian Ţuţu, Adrian Ţuţu a povesti că a compus prima melodie la vârsta de 14 ani, în memoria părinţilor săi. Piesa interpretată la Românii au talent i-a impresionat pe fiecare dintre cei trei membri ai jiuriului, Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, care l-au trimis la departe pe Adrian Ţuţu, în următoarea fază a concursului.

Alţi doi adolescenţi au mai reuşit, vineri seara, să demonstreze că românii au talent. Cosmin Agache, în vârstă de 14 ani, a interpretat un număr de beatbox, reuşind să imite sunete şi ritmuri complexe de percuţie.

Ioana Roxana, 13 ani, a câştigat aplauzele publicului şi ale juriului cu un număr de contorsionism.

Audienţe medii de 7 ori mai mari decât concurenţa

Audienţa medie înregistrată de emisiunea Românii au talent difuzata vineri, 4 martie în intervalul 20.29 – 22.41 a fost pe publicul comercial din mediul urban de 21,2 puncte de rating şi 54,1% cota de piaţă, de aproape 7 ori mai mare decât televiziunile concurente.

Şi la nivelul publicului din mediul urban diferenţa râmâne notabilă, cu ProTv înregistrând 20,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 42,8%.

Peste 5 milioane de telespectatori din toata tara au urmarit emisiunea in minutul de aur

Ediţia a treia e emisiunii “Romanii au talent” a fost urmărită în minutul de aur înregistrat la 22.14 de peste 5 milioane de telespectatori din întreaga Românie, iar la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani în minutul de maximă audienţă înregistrat la 22.25 ratingul emisiunii ‘Românii au talent” atingea 27,1 puncte de rating, iar cota de piaţă a fost de 66,0%.

Citeşte şi:

Cristina Bondoc de la Megastar a cântat la Românii au talent – VIDEO

Andi Moisescu: Cariera lui Valentin Dinu la spălătoria auto se apropie de sfârşit – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel