Actorul David Gail a murit

Freepik
Freepik

Actorul de telenovele David Gail a murit la vârsta de 58 de ani.

Actorul american David Gail, cunoscut pentru rolurile interpretate în serialele de televiziune "Beverly Hills, 90210" şi "Port Charles" - un spinoff al producţiei "General Hospital" -, a murit la vârsta de 58 de ani, informează revista Variety, citată de Agerpres.

Decesul artistului american a fost confirmat de sora lui, Katie Colmenares, prin intermediul unui mesaj publicat sâmbătă pe Instagram.

David Gail l-a interpretat în opt episoade pe Stuart Carson, logodnicul Brendei Walsh, personajul jucat de Shannon Doherty, în serialul pentru adolescenţi "Beverly Hills, 90210". A devenit apoi cel de-al doilea actor care l-a jucat pe medicul Joe Scalon în "Port Charles", preluând acel rol de la Michael Dietz în 1999. A jucat în 216 episoade ale serialului "Port Charles", difuzat de postul ABC.

David Gail s-a născut pe 27 februarie 1965 în oraşul Tampa din statul american Florida. A debutat în televiziune în 1990 în serialul "Growing Pains".

Pe lângă rolurile din "Beverly Hills, 90210" şi "Port Charles", artistul american s-a făcut remarcat şi în alte seriale TV de succes, cum ar fi "Savannah", "The Round Table", "Matlock", "Murder, She Wrote", "Robin's Hoods" şi "JAG".

În cinematografie, a jucat în filme precum "Some Girls" (1998), "Bending All the Rules" (2002), "Perfect Opposites" (2004) şi "The Belly of the Beast" (2008).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel