Urmărește emisiunea live


A murit producătorul ”Betty cea urâtă”, la doar 45 de ani

Producătorul serialului ”Betty cea urâtă” a murit la doar 45 de ani.

Vedeta serialului american Ugly Betty, America Ferrera, a declarat că este uluită şi îndurerată după decesul realizatorului acestei producţii de televiziune, Silvio Horta, informează miercuri Press Association.

Silvio Horta, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit mort, marţi, la Miami. Un reprezentant al producătorului a confirmat decesul său, însă nu a oferit mai multe detalii.

Serialul Ugly Betty a fost difuzat în perioada 2006 - 2010 după ce a fost adaptat după telenovela columbiană Yo soy Betty, la fea. Serialul a fost anulat în 2010.

Ferrera, reacție la aflarea veștii

Ferrera s-a numărat printre vedetele care i-au adus un omagiu lui Horta după anunţarea morţii sale. Sunt uluită şi îndurerată să aflu veştile devastatoare despre moartea creatorului 'Ugly Betty', Silvio Horta. Talentul şi creativitatea lui mi-au adus, mie şi multor altora, multă bucurie. Mă gândesc la familia sa şi la cei dragi care trebuie să simtă multă durere în acest moment - şi la întreaga familie 'Ugly Betty' care resimt atât de greu această pierdere, a scris actriţa pe Instagram.

Rolul din acest serial i-a adus actriţei America Ferrera, în vârstă de 35 de ani, un Glob de Aur şi un Emmy.

Vanessa Williams, în stare de şoc

Actriţa Vanessa Williams, colegă de platou cu Ferrera în acest serial, i-a adus la rândul său un omagiu producătorului. Încă în stare de şoc după ce am auzit vestea tragică despre creatorului nostru din #uglybetty, #silviohorta. Multora dintre noi, care am lucrat cu el, ne va lipsi creativitatea şi pasiunea lui. Odihnească-se în pace!, a scris ea pe Instagram.

"Voi fi întotdeauna îndatorat acestui om"

Actorul Michael Urie, care a jucat de asemenea în acest serial, a scris pe Twitter: Voi fi întotdeauna îndatorat acestui om bun şi strălucit.

Christopher Gorham, care a lucrat cu Horta la Ugly Betty şi Jake 2.0, a scris marţi: Silvio Horta mi-a oferit două dintre cele mai importante oportunităţi din cariera mea, cu 'Jake 2.0' şi 'Ugly Betty'. Voi fi veşnic recunoscător pentru creativitatea sa, inima sa enormă şi pentru prietenia lui. Familia lui era lumea lui, iar inima mea este alături de ea în seara aceasta. Să avem grijă unii de alţii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel