A murit celebra actriţă Betty White

Facebook Betty White
Facebook Betty White

 Betty White a murit la 99 de ani. Celebra actriță urmă să împlinească 100 de ani peste câteva săptămâni.

Potrivit TMZ, legendara actriță de comedie a murit chiar înainte să împlinească vârsta de 100 de ani la reședința sa.

Decesul s-a produs vineri dimineață, au confirmat reprezentanții autorităților locale.

Betty White s-a născut în 1922 și urma să împlinească 100 de ani pe 17 ianuarie, scrie Mediafax.

2021, anul care ne-a luat URIAȘII din muzică, sport, teatru și presă

2021 a fost un an dur, care a lăsat România mai săracă. 2021 a fost anul în care cinematografia, muzica și sportul au pierdut unele dintre cele mai mari nume. A fost încă un an dificil din punct de vedere medical, iar pandemia de COVID-19 s-a arătat nemiloasă cu mulți oameni, inclusiv cu cei mai iubiți artiști ai noștri, cei mai buni actori, cei mai mari scriitori și jurnaliști, bucătari celebri și campioni din lumea sportivă.

Rând pe rând, mai mulți artiști s-au stins din viață, unii din cauza COVID-19, alții în accidente sau din cauza unor boli nemiloase. 

Anul 2021 a început cu primul deces fulgerător: Bogdan Stanoevici. După el, au urmat rând pe rând alte nume mari: Cornelia Catanga, Gabi Luncă, Nelu Ploieșteanu, Ion Dichieanu, Florin Condurățeanu, Ion Caramitru, Victor Socaciu, Petrică Mîțu Stoian, Benone Sinulescu și lista este mult mai lungă. 

Muzica lăutărească a fost secerată de COVID-19 în doar o săptămână. Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă sunt numele care au scris istorie în ultimii zeci de ani în muzica românească și pe care i-am pierdut din cauza unui virus nemilos. Odată cu moartea lor, ia sfârșit o pagină de aur a culturii muzicale din România.

Cornelia Catanga a murit pe data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, la Spitalul Universitar din Capitală, după ce a intrat în stop cardio-respirator. 

Nelu Ploieșteanu a murit pe 2 aprilie, la vârsta de 70 de ani, din cauza COVID-19.

Gabi Luncă, veterană a muzicii lăutărești, a fost diagnosticată cu COVID-19, iar starea ei nu e una tocmai bună. Gabi Luncă respira cu ajutorul unui plămân artificial la care era conectată de mai multe zile. Decesul ei a venit în 2 aprilie.

Fondatorul și liderul trupei rock Cargo, Adi Bărar, s-a stins din viață pe 8 martie. Adi Bărar era confirmat cu virusul Sars-CoV-2, fiind internat în stare gravă la Timișoara. Muzicianul se afla sub supravegherea medicilor. Din păcate, a făcut o formă severă a bolii, din cauza unor afecțiuni mai vechi, iar medicii l-au internat la Terapie Intensivă la Spitalul Județean Timișoara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel