A murit actorul de comedie Norm Macdonald

Actorul de comedie Norm Macdonald a murit    /   Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Actorul de comedie Norm Macdonald a murit / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Actorul de comedie Norm Macdonald a murit la vârsta de 61 de ani.

Norm Macdonald, unul dintre marile personaje ale emisiunii „Saturday Night Live”, a murit, la vârsta de 61 de ani. Potrivit Fox News, comediantul lupta cu cancerul de nouă ani.

Se pare că Lori Jo Hoekstra, partenera de producție și prietena lui Macdonald, a fost alături de acesta când a murit.

„Era cel mai mândru de comedia sa”, a declarat Hoekstra pentru Deadline. „Nu a vrut niciodată ca diagnosticul să afecteze modul în care publicul sau oricare dintre cei dragi lui îl vedeau. Norm era un comediant pur. Odată a scris că ‘o glumă ar trebui să surprindă pe cineva, nu ar trebui să fie niciodată lingușitoare’. El cu siguranță nu s-a complăcut niciodată. Norm ne va lipsi teribil”.

Macdonald a făcut parte din distribuția „SNL” din 1993 până în 1999 și a prezentat sketch-ul Weekend Update din cadrul emisiunii timp de trei sezoane. După ce a părăsit „SNL”, Macdonald a avut propria emisiune de comedie, „The Norm Show”, în perioada 1999-2001, iar mai târziu a avut propriul talk-show pe Netflix pentru un sezon în 2018, scrie Mediafax.

Versurile sfâșietoare scrise la mormântul lui Ion Caramitru: Se duc artiştii-n altă soarte / Jeliţi târziu, abia în moarte...

Actorul Ion Caramitru a murit, pe data de 5 septembrie, la vârsta de 79 de ani, pe patul Spitalului Elias, unde era internat din data de 10 august.

Actorul a fost înmormântat vineri, pe Aleea Actorilor din Cimitirul Bellu, după ce a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni și personalități ale culturii românești. 

La trei zile de la înmormântarea marelui actor, locul de veci din Cimitirul Bellu este plin de coroane și candele aprinse de oamenii care l-au admirat și care se opresc să-i aprinsă o lumânare.

Printre zecile de coroane de la mormântul lui Ion Caramitru, sunt scrise și versurile poetului Grigore Vieru, scriitorul român născut dincolo de Prut, potrivit gândul.ro

"Se duc artiştii-n altă soarte,
Se duc săraci şi princiari,
Jeliţi târziu, abia în moarte,
Se duc artiştii cei mai mari.

Văzându-i, în sfârşit, în moarte,
A spus cu slavă Dumnezeu:
„Voi de n-aveţi de ei nevoie,
Îi iau la mine-n ceruri eu.”
Mai suntem dezbinaţi,
Mai suntem dezbinaţi.
Păcat mai vechi la fraţi!
Voi cum vă împăcaţi,
Voi cum va împăcaţi,
Voi, cei în cer plecaţi?"

Grigore Vieru – Se duc artiștii, 19 aprilie 2003

"M-am apropiat de el extrem de mult, pornind de la simțirea lui românească autentică și dorința extraordinară de a reveni acasă, la casa românească a ființei noastre. (…) Apoi a venit 1989, iar întâlnirile au devenit mai dese", povestea actorul Ion Caramitru despre poetul Grigore Vieru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel