23.000 de utilizatori BitTorrent dați în judecată, pentru că au descărcat filmul The Expendables

The Expendables
The Expendables

O curte federală din SUA a decis să-i lase pe cei care manageriază drepturile de autor din industria americană a filmelor să ceară providerilor de internet identitatea tuturor celor care au descărcat ilegal filmul The Expendables, al lui Sylvester Stallone.

Astfel, nu mai puţin de 23.000 de utilizatori ai platformei BitTorrent urmează a fi notificaţi, în perioada următoare, că sunt daţi în judecată pentru că au descărcat de pe BitTorrent filmul The Expendables, aceasta fiind cea mai mare urmărire în instanţă din istoria Statelor Unite într-un caz de download ilegal, spun cei de la wired.com.

La începutul lunii martie, producătorul american de filme Camelot Distribution Group a început o urmărire în instanţă împotriva Bit Torrent, privind 5.865 de utilizatori care au downloadat filmul „Nude Nuns with Big Guns“.

De asemenea, FBI a derulat recent o percheziţie în Los Angeles, în locuinţa celui care se presupune că a fost primul uploader pe Pirate Bay al filmului The King's Speech. Dacă precedentul caz se concentra pe urmărirea unui uploader, şi anume a celui care a urcat pentru prima dată filmul The King's Speech pe platforma Pirate Bay, acum este vorba de utilizatori care au descărcat filmul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel