EXCLUSIV  100 de ani în 100 de imagini - expoziție de artă

În perioada 26 octombrie – 26 noiembrie 2018, în foaierele hotelului Pullman din București va fi deschisă expoziția de artă „100 DE ANI ÎN 100 DE IMAGINI”, omagiu adus de artiști centenarului.

Galeria de artă Artut – (artă utilă pentru minte și suflet) se alătură altor organizații culturale care omagiază centenarul Marii Uniri. În acest scop în perioada 26 octombrie – 26 noiembrie 2018, în foaierele hotelului Pullman din București va fi deschisă expoziția de artă „100 DE ANI ÎN 100 DE IMAGINI”, omagiu adus de artiști centenarului. Printre artiștii participanți regăsim nume pe care le-am întâlnit frecvent pe simezele ARTUT (Ioana Badea, Adrian Branea, Ana Ruxandra Pascu, Cezar Secrieru, Paula Slivinschi și Alexandru Zană, Florina Rivariu, dar și nume ale unor artiști care participă prima data la expozițiile de la Pullman:  Ecaterina Mihai, Aura Strugar Roman, Corina Chirilă)

Expoziția poate fi vizitată în fiecare zi între 9.00 – 21.00, începând cu vineri 26 octombrie până pe 26 noiembrie. Lucrările pot fi admirate în foaierele sălilor de conferințe de la Hotel Pullman, aripa WTC.

„În starea de efervescență culturală creată de sărbătorirea centenarului ne-am gândit să organizăm o expoziție care să reprezinte un omagiu al artiștilor. Am ales un titlu generos : „100 DE ANI ÎN 100 DE IMAGINI”, pentru ca fiecare artist participant să poată propune acele imagini pe care le consideră semnificative pentru imaginea României în acești 100 de ani. A rezultat o expoziție amplă și foarte diversă, atât din punct de vedere stilistic cât și tematic”, a declarat pentru DCNews Maria Alexe, unul dintre curatori.

Ioana Badea, curator, dar și artist expozant, ne-a mărturist și ea că a fost foarte încântată să panoteze această expoziție-omagiu. Păsările pe care le expune reprezintă și ideea de avant și progres pe care dorește să o sublinieze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel