Traian Băsescu, despre Ioana Petrescu: A fost o discuție de la tată la copil

Traian Băsescu a participat, sâmbătă, la „Congresul Femeilor Populare” al Organizației de Femei a Partidului Mişcarea Populară, de la Sinaia.

Traian Băsescu a spus că atitudinea sa faţă de ministrul Ioana Petrescu, la consultările pe tema CAS, nu a fost una "didactică", aşa cum i s-a reproşat, dar că nu a putut să desprindă imaginea ei de cea a fiicelor sale, iar atitudinea sa a fost de "tată către copil".

"Am fost acuzat că am fost destul de didactic la Cotroceni cu Ioana Petrescu. Nu am vrut să fie ca o relație de profesor-elev, deși așa au considerat unii că a fost. Vă rog să mă credeţi că niciodată nu am putut să desprind imaginea ei, nici la Cotroceni, nici după, de imaginea fiicelor mele. Ioana Petrescu este un om tânăr care poate a ratat puţin. Eu consider că a fost mai degrabă ca o discuție de la tată la copil!", a declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu a continuat zicând că Ioana Petrescu este un "copil" care poate să învețe pentru că baza teoretică pe care o are îi permite acest lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel