Emil Boc, atacat dur de un lider liberal: Personaj "toxic"

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este atacat dur de un coleg de partid, care îl invită să dea dovadă de "minimă decență politică" și să nu se mai înscrie în cursa internă din PNL pentru candidaturile la alegerile locale, ci să opteze pentru una independentă, dacă este așa sigur pe votul clujenilor. 

La doar două zile după ce co-președintele liberal Alina Gorghiu a anunțat că în cadrul PNL va exista o discuție cu privire la candidatura lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca, precizând că ar vrea să știe dacă acesta este "trup și suflet" alături de partid, liderul PNL Covasna, senatorul Marius Obreja, a răbufnit și el împotriva fostului pemier.  

Emil Boc a primit vestea pe care n-ar fi vrut s-o afle

"Îmi aduc aminte că în 2014, Emil Boc nu a fost foarte convins în susținerea candidatului PNL la Președinție, ba chiar a participat la turneul electoral al unui alt candidat, dar acum vrea o noua candidatură la Primăria Clujului, sub sigla PNL.

Un gest de minimă decență politică, ar fi fost să nu se mai înscrie în cursa interna pentru candidaturile la alegerile locale si, daca tot este atât de sigur pe votul clujenilor, îl invit să își asume o candidatură independentă.

Acest tip de duplicitate reprezintă un gest politic pe care l-am dezavuat - și atunci, și acum -, iar pentru astfel de personaje "toxice" o clarificare ideologică este mai mult decât necesară, cu mult înainte de declanșarea campaniei electorale.

Sunt convins că Traian Băsescu va ține întredeschisă ușa PMP pentru a se putea strecura, la momentul oportun, și Emil Boc", a declarat Marius Obreja la Antena 3, citează stiripesurse.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel