Dan Șova: Traian Băsescu și Klaus Iohannis, planuri dictate de propaganda rusească

Dan Șova susține că Traian Băsescu nu pune în aplicare o strategie disperată de atac la adresa lui Victor Ponta, ci afirmația că premierul a fost ofițer acoperit SIE are rădăcini în anul 2012.

"Campania de calomniere îndreptată de Traian Băsescu și Klaus Iohannis împotriva lui Victor Ponta poate părea la prima vedere o strategie disperată de atac, care nu merită prea multă atenție. Dar dacă analizăm atent situația, putem observa cum însuși Președintele Băsescu a pus în aplicare zilele acestea planul dictat de la Moscova pentru discreditarea lui Victor Ponta în campania electorală", a transmis Dan Șova, purtător de cuvânt al PSD și al campaniei pentru alegerile prezidențiale 2014 a lui Victor Ponta.

Vocea Rusiei anunțat un atac bombă, în 2012

Dan Șova a adăugat că "A doua zi după alegerile parlamentare din 2012, publicația de propagandă "Vocea Rusiei" anunța că Traian Băsescu ar urma să folosească un atac "bombă", fără a fi susținut de dovezi concrete, prin care l-ar acuza pe Victor Ponta de faptul că ar fi fost agent secret. În același timp, Klaus Iohannis dă în mod constant mesaje că vrea o relație mai bună cu Rusia, iar acum preia aproape la virgulă mesajele transmise de domnul Băsescu, ceea ce reprezintă un mare semn de întrebare privind loialitatea candidatului ACL față de statul român". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel