Cerem transmisie LIVE de la Cotroceni. Strada are DREPTUL să vadă dezbaterea Iohannis-societate civilă

Vocea străzii are nevoie de transparență! Oamenii care au ieșit în Piața Universității au dreptul să vadă, LIVE, la televizor, ce discută Klaus Iohannis cu reprezentanții societății civile.

Zeci de tineri au murit în incendiul de la Club Colectiv pentru ca politicienii să nu mai ia decizii pe șest și să nu mai hotărască viitorul fără să țină cont de doleanțele oamenilor simpli. Românii nu mai vor o țară "care să meargă și așa".

În urma sondajului demarat de DC News, 602 de cititori au spus că vor să vadă în direct, la TV, ce discută Klaus Iohannis cu reprezentanții societății civile, în timp ce 38 au spus că nu sunt interesați de acest subiect.

Televiziunea Română a spus că se alătură demersului ziarului DC News și se oferă să transmită LIVE consultările reprezentanților societății civile cu președintele Klaus Iohannis.

Amintim că șeful statului se întâlneşte vineri, la 13.30, cu delegaţia "străzii". Pe adresa [email protected], au sosit un număr de 5.520 de mesaje, în care sunt propuse una sau mai multe persoane cu grad ridicat de reprezentativitate din partea manifestaților, precum și din partea ONG-urilor.

VEZI ȘI: Klaus Iohannis rămâne singur. Adi Despot, lovitură în plin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel