Vila Mircea Geoană. Virgil Călina, patronul DeSilva este câștigătorul licitației

Cumpărătorul vilei RA-APPS este firma DeSilva, dezvoltator imobiliar, reprezentanţii acesteia declarând pentru Mediafax că intenţionează să demoleze imobilul şi să construiască pe acest amplasament o clădire de birouri sau de locuinţe.

"Noi cumpărăm doar case demolabile, iar în locul lor, în limita PUZ-ului, construim clădiri de birouri sau apartamente. Ştiu că şi această casă este una demolabilă", a declarat proprietarul grupului DeSilva, Virgil Călina.

Grupul de firme DeSilva şi-a început activitatea în 1992 şi deţine, printre altele, hotelul Ramada North din Bucureşti, un importator de băuturi şi a dezvoltat mai multe proiecte imobiliare, precum ansamblurile Park Residences, situate în zona de nord a Bucureştiului şi în Predeal, depozite şi spaţii de birouri în Şoseaua Berceni.

Citește și: Mircea Geoană trebuie să se mute. Vila a fost vândută cu 900.000 de euro

Potrivit informaţiilor economica.net,  soţii Călina sunt naşii tenismanului Ilie Năstase, care la rândul lui este naşul de botez al fiicei lui Mircea Geoana, Ana Maria.

Vila a fost scoasă la vânzare după ce, în urmă cu trei săptămâni, Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova, iar Geoană a renunţat la funcţia de Înalt reprezentant al prim-ministrului, care îi dădea dreptul la o locuinţă RA-APPS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel