Videoclip inedit cu Lisa Marie Presley în duet cu tatăl ei, Elvis

lisa_marie_presley
lisa_marie_presley

Cântăreaţa şi actriţa americană Lisa Marie Presley își va lansa, joi, pe postul TV de muzică country CMT şi pe site-ul CMT.com, cel mai recent videoclip, un duet cu tatăl ei, Elvis, realizat cu ajutorul tehnologie digitale.

Videoclipul "I Love You Because" a fost înregistrat în luna august, cu ocazia comemorării a 35 de ani de la moartea lui Elvis Presley.

Iniţial, Lisa Marie intenţiona ca acest videoclip să fie văzut doar de cei 25.000 de fani prezenţi la ceremonia care a avut loc în Memphis pe 16 august, însă reacţia entuziastă a fanilor a convins-o să difuzeze clipul pentru un public mai larg, au precizat luni reprezentanţii postului CMT.

Lisa Marie Presley îmbrăţişează rădăcinile ei americane pe cel mai recent album al ei, "Storm and Grace", lansat în luna mai, iar versurile pieselor ei reflectă eforturile pe care artista le-a făcut pentru a-şi accepta condiţia de copil unic al celebrului Elvis Presley, decedat la vârsta de 42 de ani.

Elvis Presley, care a murit la vârsta de 42 de ani, a înregistrat piesa "I Love You Because" în iulie 1954, la Sun Studio din Memphis, în aceeaşi perioadă în care a înregistrat şi "That's All Right".

Producătorul Sam Phillips a considerat că piesa "I Love You Because" nu este potrivită pentru a deveni single-ul de debut al lui Elvis, însă a fost inclusă pe primul album al acestuia, lansat în 1956. Elvis nu a mai interpretat apoi niciodată această piesă, afirmă reprezentanţii postului CMT

La sugestia producătorului T-Bone Burnett, Lisa Marie Presley, și-a înregistrat, în august, vocea pentru acest duet inedit, dorind să ofere fanilor un cadou special.

Single-ul va putea fi achiziţionat online începând de marţi, iar videoclipul integral va fi inclus şi în catalogul iTunes începând din 25 octombrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel