VIDEO Rareș Bogdan, tocăniță de gălbiori și "ciorbiță" de hribi. Val de mesaje: Lăsați politica! / Se poate să o luați razna de la ele

Rareș Bogdan a publicat un videoclip în care vorbește despre ciuperci. 

"Ia uitați-vă aici, gălbiori! O să facem tocăniță de gălbiori cu pătrunjel, mult pătrunjel și un pic de usturoi. Usturoi românesc! Nu usturoi din China sau din Ungaria! (...)

Și aici, celebrii hribi care costau în Italia... aveau niște prețuri, era cea mai scumpă marfă de la vegetale, de la legume, din rafturile din supermarketuri. Le-am cules noi!

Asta este regală, o bucurie! Din asta o să facem o ciorbiță, după care o garnitură foarte, foarte bună. Cum vi se par astea? Bucurii ale naturii, doar în Transilvania! România!

Ieri am fost la Bacău, Suceava, Neamț, Botoșani și azi, cu familia, la finii noștri pe Bârgaie. Bârgaiele sunt în Bistrița, lângă Prundul Bârgăului... Doamne ajută! Cu Dumnezeu înainte, poftă bună!", a spus Rareș Bogdan pe Facebook, în videoclipul pe care la publicat. . 

Val de mesaje la videoclipul lui Rareș Bogdan

- "Domnule Rares Bogdan, chiar vă pricepeți. Bravo! Lăsați politica, pentru că acolo ne cam mintiți și nici nu vă prea iese nimic și cred ca ar fi mai bine să vă apucați de astfel de lucruri. Ce părere aveti?"

- "Se pricepe la bureți, doar de aia s-a făcut politician..."

- "Să vezi ce gogoși spune! Bureții sunt doar deschiderea"

- "Aveți grijă, uneori au efecte adverse. Se poate să o luați razna de la ele și apoi nu mai are cine să ne facă promisiuni și campanie"

- "Se anunță vremuri grele dacă Rareș a ajuns sa mănânce bureți (vezi să nu fie otrăvitori), ar fi păcat să pierdem un asemenea specimen"

- "În stilul la cum se taie pădurile în România, o să mergem peste câțiva ani să cumpărăm hribi si gălbiori din Italia..."

- "La mine,  în zona Bistriței, se colectau pe zi peste 3 - 4 tone de ciuperci de calitate de la pădure de brad. Acum, de 2 ani, nu se mai găsește de o tocană. Se transportă în toată Europa! Ați tăiat toate pădurile! La următoarele alegeri, domnule Rareș, să ne arătați galbiori și aceste hribi! Nu o să mai prindeți ciolanul niciodată"

- "Poate s-a strecurat și una nebună! Invită tot PNL-ul la masă!"

- "Nu era momentul acum să faci pe bucătarul, comerciantul și bloggerul! Le mânca-i mai liniștit cu familia, fără să și le săreze, pipereze și otrăvească lumea cu comentariile aderente. Dar cum îți place să te dai în spectacol, te arunci ca tromboniștii cunoscuți la dat sfaturi inutile. Dacă tăceai era mai bine pentru reputația ta care începe să se clatine. Dar tu știi bine că păsărica pe glasul ei piere. Nimeni nu te bagă în seama, dar sunt alte lucruri mai importante acum de rezolvat decât o simplă tocăniță de ciuperci".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel