VIDEO. A găsit o broască în salata cumpărată. Ce a făcut un bărbat cu mica vietate

Sursă foto: Twitter @simoncurtis
Sursă foto: Twitter @simoncurtis

Un bărbat a găsit în salata cumpărată o mică broască verde. 

Majoritatea oamenilor ar fi oarecum alarmați să găsească o broască mică și verde în salata lor de la supermarket, dar Simon Curtis a decis să îmbrățișeze descoperirea neașteptată, scrie Today.com.

Creatorul de conținut i-a anunțat recent pe urmăritorii săi de pe Twitter că a găsit o broască adorabilă în interiorul salatei sale romane, care stătea în frigider de câteva zile. Era prea frig la acea vreme pentru a-l elibera afară pe micul intrus, așa că Curtis a apelat la urmăritorii lui de pe rețelele de socializare pentru sfaturi despre ce să facă în continuare.

„El țopăie și este bine, deși am cumpărat salata verde cam acum patru zile...este atât de adorabil încât chiar nu vreau să moară”, a scris el în una dintre postările sale. 

Broasca și-a găsit o nouă ”casă”

Tânărul de 35 de ani a optat să pună într-un recipient câteva bucăți de salată verde, i-a dat broaștei un capac cu apă și a stropit întregul recipient cu apă. Apoi i-a dat și un nume: Tony.

Tony pare a fi o broscuță blândă și fericită și chiar îl lasă pe Curtis să-l țină în brațe. Există, totuși, o mică problemă: broasca este un artist al evadărilor.

Curtis i-a cumpărat lui Tony ceva de mâncare de la un magazin de animale pentru a-și menține burta plină și a confirmat cu un biolog că este o broască verde de copac.

Tony a avut o mulțime de aventuri în noua sa casă în doar câteva zile. Inclusiv s-a refugiat printre sticlele de șampon din dușul lui Curtis.

„Era atât de deshidratat și zbârcit încât mi-am făcut griji că a murit, dar acum are apă din plin, se curăță și revine la viață!!” a scris Curtis.

Găsirea unor mici vietăți în legumele cumpărate nu este ceva neobișnuit

Miercuri, artistul și-a propus să-i cumpere lui Tony un „terarium potrivit” și și-a întrebat adepții dacă ar trebui să-l păstreze ca animal de companie sau să-l elibereze în sălbăticie (majoritatea a votat pentru a-l păstra până acum).

Numai timpul va spune dacă Tony devine rezident permanent în casa lui Curtis, dar artistul a învățat o lecție importantă din toată această saga: verificați întotdeauna cutia de salată înainte de a o cumpăra.

După cum se dovedește, totuși, să găsești o creatură minusculă în verdețuri nu este atât de rar pe cât ai putea crede. În 2019, cercetătorul Daniel Hughes de la Universitatea din Illinois a efectuat o analiză a unei perioade de 15 ani pentru a vedea câte „vertebrate sălbatice” au fost găsite în produsele preambalate în acea perioadă.

Potrivit lui Hughes și echipei sale, buletinele de știri au raportat despre 40 de incidente unice în care diferite persoane au găsit broaște, păsări sau rozătoare în verdețurile ambalate în pungi sau cutii între 2003 și 2018.

Amfibienii și reptilele (broaște de copac, broaște râioase, șopârle și șerpi) au reprezentat 30 din cele 40 de incidente, iar cele mai multe dintre creaturi erau moarte, doar câteva fiind în viață. Restul erau alte tipuri de animale (păsări, rozătoare și lilieci).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel