Una dintre gemenele siameze Abby și Brittany Hensel s-a căsătorit. Cele două împart același trup de la talie în jos. De ce a refuzat mama lor să le separe la naștere

captură video YouTube
captură video YouTube

Abby, una dintre surorile siameze unite în trup, s-a măritat.

Gemenele siameze Abby și Brittany Hensel, originare din Minnesota, Statele Unite, au fost mereu subiect de interes pentru lumea medicală și media, datorită condiției lor unice de a împărți același trup de la talie în jos. De-a lungul anilor, povestea lor a captivat imaginația multora, iar recent au devenit din nou subiect de discuție după ce s-a aflat că una dintre ele s-a căsătorit.

Au îmbrăcat aceeași rochie de mireasă

Potrivit Mirror, tânăra Abby Hensel, în vârstă de 34 de ani, s-a căsătorit cu Josh Bowling, asistent medical și veteran al armatei Statelor Unite.

Cele două femei au și cont de TikTok unde postează noutăți din viața lor după ce, în trecut, au avut și un show de succes pe TLC. Primele imagini de la nuntă au apărut chiar pe contul lor privat unde fanii le pot vedea pe cele două îmbrăcate în aceeași rochie de mireasă:

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones - Gabby Barrett

Abby și Brittany Hensel au venit pe lume în 7 martie 1990. Cele două gemene unite împart același flux sanguin și toate organele de sub talie. Abby are controlul asupra brațului și piciorului drept, pe când Brittany controlează partea stângă. Au devenit cunoscute la nivel mondial în anul 1996, când au apărut în cadrul unui episod al emisiunii „Oprah Winfrey Show”. Viața lor a fost apoi subiectul unui reality show, „Abby & Brittany” care a fost tradus și urmărit de oameni din întreaga lume. Cele două sunt profesoare de gimnaziu și predau într-o școală din Minnesota.

„Nu ne dorim niciodată să fim despărțite pentru că nu am putea face toate lucrurile pe care le facem acum, cum ar fi să jucăm softball, să alergăm și să facem sport”, spunea Abby în trecut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel