Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo, chiar în Săptămâna Mare / foto în articol

Oana și Mioara Roman/ sursa foto instagram
Oana și Mioara Roman/ sursa foto instagram

Oana Roman, fiica Mioarei Roman, a publicat un mesaj primit de la una dintre studentele mamei sale.

La două luni de la moartea Mioarei Roman, Oana Roman încă simte prezența mamei ei, iar recent aceasta a publicat făcut o postare pe Instagram. În Săptămâna Mare, Oana Roman a primit un semn de la mama ei, prin intermediul unei foste studente care i-a transmis un mesaj important.

Femeia ar fi visat-o în repetate rânduri pe Mioara Roman, mama Oanei Roman, alături de sora sa, cele două fiind foarte fericite. În ultimul vis, Mioara Roman ar fi rugat-o pe studenta sa să-i transmită Oanei că este bine acolo unde este și nu trebuie să-și mai facă griji.

Redăm mai jos întregul mesaj pe care Oana Roman l-a primit de la studenta mamei sale.

„Era cu doamna Rodica, sora dumneaei, și îmi spunea că a chemat-o să mai stea amândouă pentru că au multe de povestit. Erau atât de fericite amândouă încât m-a marcat cumva visul. A doua oară a fost acum câteva zile și îmi spunea să îți scriu și să îți spun că este cu doamna Rodica și că sunt bine amândouă.

Acesta este motivul pentru care m-am hotărât să îți scriu pentru că eu sunt mai timidă de felul meu și nu aș fi vrut să deranjez cumva, dar cred în astfel de vise și că persoanele dragi care nu mai sunt alături de noi încearcă să ne transmită ceva.

Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace, a fost un om minunat care a contribuit foarte mult la formarea mea ca om și mereu îmi vor răsuna în minte cuvintele domneai atunci când povestea de Isabela, pe care o iubea atât de mult: ”Are o strălucire aparte în ochișori, care denotă faptul că este foarte inteligentă, chiar dacă este prea mică să se exprime în cuvinte!”. O zi frumoasă îți doresc!”, a fost mesajul primit de Oana Roman de la fosta studentă a mamei sale.

Acum, Oana Roman se declară liniștită, convinsă fiind de faptul că mesajul primit este unul autentic, iar mama sa este bine acolo unde este.

„Mă culc liniștită după acest mesaj de la o fostă studentă de-a mamei. Mama îmi trimite mesaje de dincolo, în Săptămâna Mare, să știu că e bine”, a scris Oana Roman pe Instagram, după ce a primit mesajul de la fosta studentă a mamei sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel