Vasile Astărăstoae are pagină de Facebook

vasile-astarastoaie
vasile-astarastoaie

Președinte al Colegiului Medicilor din România și rector al UMF Iași, prof. Dr. V. Astărăstoae și-a extins prezența în spațiul virtual. În urmă cu 3 ani el a fost prima personalitate din lumea medicală cu un videoblog, care s-a dovedit a fi un instrument foarte eficient de comunicare cu publicul interesat de noi informații legate de activitatea domnului profesor. De această dată, profesorul Astărăstoae și-a lansat o pagină de persoană publică pe Facebook, care să îl ajute să țina legătura cu cei interesați de informații proaspete despre domnia sa și să le permită acestora să participe în mod activ la discuțiile din acest spațu virtual.

„Am observat că spațiul virtual este o armă cu două tăișuri. El are avantaje și dezavantaje însă viața m-a învățat să folosesc întotdeauna partea buna a lucrurilor.”, susține prof. dr. Vasile Astărăstoae.

În pagina sa de facebook, prof. Astărăstoae a postat atât fotografii oficiale cât și personale, din spațiul academic sau de la întâlniri mai puțin formale. Îl putem descoperi în spațiul virtual pe doctorul Astărăstoae, un om al dezbaterilor și al polemicii constructive, în postări video sau în extrase de de la emisiunile radio-tv la care participă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel