Val de proteste și panică printre femei după închiderea unui magazin cu rochii de mireasă

Val de panică și chiar proteste masive în SUA, după ce un lanț de magazine cu rochii de mireasă s-a închis fără să își anunțe clienții.

Alfred Angelo, un magazin de rochii de mireasă din Florida, a început închiderea lanțurilor de magazine brusc, fără niciun anunț. Mișcarea a stârnit revolta viitoarelor mirese din întreaga țară- multe dintre ele au depus deja sute de dolari pentru rochii de nuntă si domnișoare de onoare.

Mai multe mirese din Virginia până în California au scris mesaje pe social media pentru a-și elibera frustrările. În statul Washington, închiderea neașteptată a unui magazin a necesitat intervenția poliției pentru a calma mulțimea adunată să protesteze în fața magazinului.

"Aceasta este probabil cea mai proastă zi din viața mea", a spus Candace Lawrence, în vârstă de 23 de ani, după ce a aflat despre închideri.

Rochiile de mireasă Alfred Angelo sunt vândute în peste 2.500 de magazine din întreaga lume și în 60 de magazine Alfred Angelo din Statele Unite ale Americii. Compania nu a publicat nicio informație despre închiderea magazinului pe site-ul său web sau pe social media și nu a răspuns La cererile de la CNN pentru comentarii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel