Va fi Ianis Hagi 'moștenitorul coroanei'? Naționala ar putea avea un nou număr 10

Cine va fi noul numar 10 la națională? foto: FRF
Cine va fi noul numar 10 la națională? foto: FRF

După mai mulți ani în care numărul 10 al echipei nașionale de fotbal a României a fost mai mult simbolic în teren, acum echipa lui ar putea să- redea strălucirea de odinioară.

Nu de mult, Gică Hagi a remarcat, într-o conferință de presă, faptul că numărul 10 la echipa naţională a fost purtat, în ultima perioadă, de jucătorii de pe banca de rezerve. Acum, ultimii doi jucători care au purtat numărul 10 la echipa naţională, Alexandru Maxim şi Gheorghe Grozav, nu au fost convocaţi de Cosmin Contra pentru meciurile cu Insulele Feroe şi Norvegia.

Aceasta ar putea fi şansa lui Ianis Hagi de a prelua tricoul purtat şi de tatăl său, 'regele' Gheorghe Hagi. "Îmi doresc şi ăsta e rolul meu, nu am de ce să mă ascund", a declarat Ianis Hagi pe aeroport, la venirea în ţară, când a fost întrebat despre preluarea tricoului cu numărul 10.

Jucătorul echipei Genk, a vorbit şi despre cele două meciuri pe care le va juca România cu Insulele Feroe, pe 12 octombrie, şi cu Norvegia, pe 15 octombrie, unde consideră că spectacolul așteptat de suporteri pe teren nu este relevant:

"Cu spectacol sau fără, contează la sfârşitul zilei doar punctele. Punctele ne califică, nu spectacolul. Normal că ne dorim să jucăm frumos şi normal că ne dorim să marcăm cât mai multe goluri şi să câştigăm ambele meciuri. Dar acum, dacă situaţia cere să câştigăm cu 1-0 sau 2-0, din două faze fixe, o vom face şi aşa. Până la urmă, fotbalul se joacă pe teren”

Ianis Hagi a vorbit și despre faptul că naționala noastră nu va avea spectatori la meciuld e acasă cu Norvegia:

”Chiar dacă nu este un stadion plin... normal că era altceva, ne ajutau din spate, dar, cum am spus şi data trecută, atâta timp cât suntem jucători de echipă naţională, jucători profesionişti, trebuie să ne facem treaba indiferent de situaţia meciului sau a terenului, cu suporteri sau fără".

Specialiștii în fotbal îl consireă pa Adrian Mutu ultimul decar veritabil al naționalei noastre, speranțele întreptânsu-se, așadar, la 'moștenitorul coroanei', Ianis Hagi.

Citește și: Ianis Hagi, seară magică! Românul a fost de neoprit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel