Utilizatorii Samsung au primit o notificare neobișnuită astăzi. Ce înseamnă „1”

Utilizatorii de telefoane Galaxy din toată lumea au primit o notificare neobișnuită de la aplicația „Find My Mobile".

Utilizatorii de telefoane Galaxy din toată lumea au primit o notificare neobișnuită de la aplicația „Find My Mobile", conform The Verge. Alerta, pe care au raportat-o foarte multe persoane, afișează „1", cu descrierea „1", iar atunci când este selectată, aceasta dispare. La câteva ore de la incident, Samsung a transmis că mesajul a fost trimis neintenționat, într-un test intern.

Serviciul „Find My Mobile" le permite utilizatorilor de telefoane Samsung să localizeze de la distanță sau să blocheze un dispozitiv pierdut, precum am explicat în acest articol. Mulți utilizatori au transmis, pe rețelele de socializare, că s-au speriat când au apăsat pe notificare, fiindcă aceasta a dispărut imediat, lăsându-i nedumeriți.

Răspunsul oficial

Samsung Marea Britanie a transmis, pe Twitter, la trei ore de la primele mesaje primite, că notificările nu au efect asupra telefoanelor pe care au apărut.

„Recent, o notificare cum mesajul << Find My Mobile 1 >> a apărut pe un număr limitat de dispozitive Galaxy. Acesta a fost transmis în mod neintenționat în timpul unei testări interne și nu are niciun efect asupra dispozitivului dumneavoastră. Ne cerem scuze pentru orice inconveniență creată clienților noștri", a scris Samsung Help UK.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel