Cum să îți găsești oriunde telefonul Android, chiar și pe silențios

Telefoanele se pot pierde ușor din cauza formei subțiri și a mărimii reduse.

Telefoanele se pot pierde ușor din cauza formei subțiri și a mărimii reduse. Acestea pot intra între pernele canapelei, se pot ascunde în plapumă sau pot fi uitate în locuri nebănuite.

Cu excepția momentelor când ne căutăm telefonul și acesta este chiar în mâna noastră, ceea ce este ridicol, dar adevărat, smartphone-urile cu sistem de operare Android pot fi găsite simplu, în cazul în care acestea sunt legate de un cont Google.

Cont Google și acces la Internet

 (w670)

Bineînțeles, nu este obligatoriu ca un smartphone Android să fie legat de un cont Google sau să fi accesat măcar o dată internetul, însă utilizatorii care nu se conectează în acest fel nu pot accesa Play Store și nu pot descărca nicio aplicație, cum ar fi aplicația noastră (descărcați-o imediat de aici). 

Așadar, urmați acești pași simpli și veți găsi telefonul dumneavoastră, chiar dacă este pe silențios. În cazul în care telefonul este stins, s-ar putea să fie mai dificil de găsit, dar îi puteți afla ultima locație.

Pasul 1

 (w670)

Accesați „Găsește-mi dispozitivul” cu ajutorul unui browser sau căutați „Find my phone” pe Google, iar mai apoi conectați-vă la același cont pe care îl aveți legat de telefonul în cauză.

Pasul 2

 (w670)

Odată intrați pe site, veți putea vedea informații despre telefonul dumneavoastră, cum ar fi ultima conectare la internet și locația.

Pasul 3

 (w460)

În meniul din stânga, aveți trei opțiuni: „Redați sunet", „Securizați dispozitivul" și „Ștergeți datele dispozitivului". Pentru a vedea dacă telefonul este în proximitatea dumneavoastră, apăsați „Redați sunet", iar dispozitivul va suna timp de 5 minute, pe cel mai gălăgios mod.

Pasul 4

 (w670)

În cazul în care telefonul nu se aude, dar poate fi văzut pe hartă, atunci apăsați „Securizați dispozitivul" pentru a-l bloca și pentru a lăsa un mesaj pe ecranul de pornire, în caz că cineva îl aude sunând sau vrea să îl fure.

Pasul 5

 (w670)

În cazul în care mergeți la ultima sa locație și nu este acolo, telefonul a fost luat sau furat. Așadar, rămâne la latitudinea dumneavoastră dacă așteptați ca acesta să prindă din nou semnal pentru o nouă reperare ori ștergeți toate datele de pe acesta, pentru a nu putea fi folosite în scopuri neplăcute. Trebuie să luați în calcul faptul că telefonul nu va mai putea fi localizat după ce ștergeți tot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel