Unde mai merg românii de Paşte şi de 1 Mai

rodos
rodos

Cum sărbatorile şi ziua de 1 Mai sunt apropiate anul acesta, agenţiile de turism vin cu oferte pentru un scurt sejur în străinătate.

Chiar dacă criza se simte tot mai acut, tot mai mulţi români aleg să nu stea acasă. Alegerile pentru vacanţe depind de timpul liber pe care îl au, dar şi de bugetul pe care sunt dispuşi să îl aloce în scop turistic cu ocazia sărbătorii Paştelui.

Pentru cursele charter Rodos şi Creta se pot cumpăara, din oferta celor de la Paralela 45, două date de plecare la rând (5 si 6 nopti), rezultând astfel vacanţe de 11 nopti,în perioada 22.04-03.05, de la 482 euro/pachet, la un hotel de 3 stele.

Dacă vorbim de cei care iau doar vacanţa de Paşte sau doar pe cea de 1 Mai (insemnand cateva zile), majoritatea preferă pachete în ţara sau în apopiere, în acest caz Bulgaria fiind cea mai cerută destinaţie, de departe, susţin reprezentanţii agenţiei TravelBiz.

"Dacă vorbim de cei care «leagă» Paştele de 1 Mai, având astfel o vacanţă de o săptamână sau chiar 10 zile, atunci tendinţa se schimbă, cele mai cautate fiind destinaţiile externe, precum Turcia, Grecia sau Spania", spun cei de la TravelBiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel