Un spectacol 3D va fi pus în scenă la Teatrul Naţional din Târgu Mureş

ochelari
ochelari

Teatrul Naţional din Târgu Mureş va pune în scenă, duminică, în premieră în România şi în Europa, un spectacol 3D, cu un scenariu scris după cunoscutul roman al lui Jules Verne, "Călătorie spre centrul Pământului.

Potrivit unui comunicat de presă transmsi, joi, de conducerea Teatrului Naţional din Târgu Mureş, "pentru prima dată în România şi în Europa lumea teatrului interpune magia cinematografiei pe scenă cu un spectacol de teatru 3D", scrie Mediafax.

Practic, între actori şi spectator se montează un ecran, cei din urmă primind ochelari 3D pentru a viziona spectacolul.

Premiera spectacolului, cu un scenariu realizat de Radu Dinulescu, după cunoscuta scriere a lui Jules Verne, "Călătorie spre centrul Pământului", este programată duminică seară, de la ora 19.30, la Sala Mică.

"Decorul este fantastic, Armand Richelet-Kleinberg, creatorul muzicii originale şi a animaţiei 3D, inventează o lume nouă, intangibilă, dar cu aparenţă reală, pusă în valoare şi prin costumele deosebite, realizate de Gwenaelle Picherit", se arată în comunicat.

Spectacolul, "vibrant şi modern", îi are în distribuţie pe actorii Costin Gavază, Tiberiu Vasiniuc, Luchian Pantea, Iulian Praja, Stanca Jabeniţan şi Stelian Chiţacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel