Un șofer a rămas fără Lamborghini la câteva ore după ce l-a cumpărat cu 270 de mii de euro. Ce să nu faci niciodată pe străzile din Danemarca

Un șofer a rămas fără Lamborghini la câteva ore după ce l-a cumpărat cu 270 de mii de euro. Ce să nu faci niciodată pe străzile din Danemarca / Foto: Pixabay
Un șofer a rămas fără Lamborghini la câteva ore după ce l-a cumpărat cu 270 de mii de euro. Ce să nu faci niciodată pe străzile din Danemarca / Foto: Pixabay

Un șofer a rămas fără Lamborghini la câteva ore după ce l-a cumpărat. Află în articol ce a făcut.

Un bărbat care a cumpărat un Lamborghini Huracan din Germania a rămas fără mașina de lux până să ajungă înapoi acasă, în Norvegia. Asta pentru că Poliția i-a confiscat mașina atunci când l-au prins că circula cu peste 200 de km/h, scrie nordjyske.dk.

Bărbatul, de origine irakiană, a cumpărat mașina joi, cu aproape 270.000 de euro. A plecat din Germania spre casă în aceeași zi, însă, în timp ce era în tranzit prin Danemarca, a fost prins de radare circulând cu 236 de km/h pe autostradă, unde viteza maximă admisă este de 130 km/h.

Potrivit unei noi legi daneze, intrate în vigoare pe 31 martie 2021, Poliția poate confisca mașinile șoferilor imprudenți care nu respectă limita de viteză legală și să le scoată la licitație. Banii obținuți după vânzare ajung la statul danez.

„Mașina i-a fost confiscată și s-a enervat puțin din cauza asta.”, a declarat un reprezentant al poliției din Nordjylland.

Proprietarul mașinii a fost și amendat pentru depășirea limitei de viteză. Potrivit oamenilor legii, cazul va fi adus în fața unei instanțe din Hjørring, vineri, iar judecătorii vor decide asupra sechestrului mașinii. 

VEZI ȘI: Lamborghini tractat de un alt Lamborghini, într-o parcare din Mamaia - FOTO în articol

Șoferul unui Lamborghini a început să plângă după ce a rămas fără bolidul de lux. Nu și-a plătit impozitul pentru că era „prea scump” 

Un șofer Lamborghini din Anglia a început să plângă după ce a rămas fără mașina de câteva sute de mii de euro. Acesta și-a pierdut bolidul de lux pentru că nu și-a plătit impozitul, care este ”prea mare”.

Polițiștii l-au surprins pe șoferul de Lamborghini Aventador conducând „într-o manieră antisocială și agresivă” pe autostrada în primele ore ale dimineții și l-au oprit. Unitatea de poliție rutieră Bedfordshire, Cambridgeshire și Hertfordshire (BCH) a declarat că automobilul a fost oprit deoarece șoferul fusese deja avertizat de două ori cu privire la comportamentul agresiv pe care îl avea în trafic. Ulterior aceștia au descoperit că bărbatul nu își plătise nici impozitul. Șoferul le-ar fi spus ofițerilor că mașina nu are impozitul plătit deoarece era „prea scump”. Vezi mai mult AICI.

VEZI ȘI: Mai știți acel Lamborghini Aventador, vândut de stat, după ce a fost confiscat de la un interlop? A fost VÂNDUT. Află cu cât

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel