Un funcționar a lipsit 6 ani de la muncă, fără ca cineva să observe

Un funcționar spaniol a fost amendat cu 27.000 de euro, după ce s-a descoperit că a lipsit de la muncă timp de șase ani, relatează BBC, potrivit hotnews.ro.

Munca lui Joaquin Garcia presupunea supravegherea unei uzine de tratare a apelor reziduale, iar în momentul în care autoritățile locale au vrut să îi ofere un premiu pentru cei 20 de ani de activitate s-a descoperit că acesta a lipsit de la muncă timp de șase ani. 

Bărbatul în vârstâ de 69 de ani, ieșit acum la pensie, a negat acuzațiile, susținând că este hărțuit din cauza activităților politice ale familiei sale și că a fost trimis să lucreze la compania de apă pentru a nu sta în cale, însă instanța a decis să plătească o amendă echivalentă cu salariul pe un an (după plata taxelor).

Compania de apă a crezut că bărbatul era supravegheat de autoritățile locale, iar acestea credeau că este supravegheat de companie.

Apropiații lui Joaquin Garcia susțin că acesta a mers la birou, deși nu a stat în fiecare zi pentru toate orele de program, și că și-a petrecut timpul citind filosofie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel