Un sfert din bărbați au aceleași stări ca partenerele lor însărcinate

barbat gravid
barbat gravid

Unul din patru bărbații ale căror partenere sunt gravide prezintă, la rândul lor, simptome specifice sarcinii, cum ar fi grețurile matinale sau poftele alimentare.

Un nou studiu arată că, din ce în ce mai preocupați de viața de familie, bărbații ajung să sufere de schimbări bruște ale stării de spirit, până acum proprii doar femeilor, de grețuri și chiar de dureri provocate de o sarcină-fantomă.

De asemenea, și combinațiile culinare bizare apar brusc, mulți viitori tătici trezindu-se că doresc să combine, de exmplu, roșii cu portocale.

Conform studiului realizat de Pampers, 3% dintre bărbați suferă chiar de dureri declanșate de o sarcină-fantomă. O treime dintre bărbați, respectiv 36%, se declară mult mai sensibili, mai încercați de emoții cât partenera este gravidă. 8% dintre viitorii tătici chestionați au recunoscut chiar că plâng la un film siropos, cand îl văd prima oara.

Mai mult, 56% dintre bărbați simt nevoia să decoreze și să aranjeze casa, activități specifice mai ales femeilor în perioada sarcinii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel