TOP 5 cele mai bune mirese în funcție de zodie

 Studiile au confirmat faptul că, anumite trăsături ale zodiei, îți pot prezice viitorul tău ca și soție.

TAUR

Femeile nascute sub acest semn zodiacal, se stie ca sunt persoane destepte, ambitioase, intuitive si sensibile. Pe langa acestea, sunt si perfectioniste, independente si cu maniere. Nu se va da la o parte de la rezolvarea unei probleme si va sti imediat cum sa actioneze si ce decizii trebuie sa ia. Partea masculina prefer femeile Taur deoarece par a fi idealul oricarui barbat, frumoase, descurcarete dar si o sotie devotata si o mama fara repros.

[citeste si]

RAC

Chiar daca se gaseste pe locul al doilea, femeile Rac, pot face fata oricaror probleme si obstacole. Sunt persoane sigure pe fortele proprii, au planuri gata de urmat, si un instinct matern incredibil. Fiind persoane statornice, adora viata de familie, sa-si vada partenerul fericit si multumit. Este cea mai familista zodie, ce pune intotdeauna pe primul loc bunastarea familiei si educatia copiilor.

BALANȚA

Nativele, stiu cum sa-si castige respectul in fata partenerului, detinand cateva calitati ce o fac a fi sotia perfecta si anume: este atenta la ce-si doreste partenerul, isi doreste sa-l vada mereu multumit si fericit, este grijulie si nu ii este frica sa-si arate sentimentele, tintind spre o casnicie perfecta. Sunt cele mai lasatoare si intelegatoare persoane din zodiac.

Topul de mai sus, le vine in ajutor si domnilor, pentru a medita si a se pune pe facut planuri in cazul in care au in viata lor una dintre zodiile mai sus mentionate.

Citește mai multe pe mireasa-perfecta.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel