Toamnă de foc la Ministerul Agriculturii. Zeci de proiecte pe masa lui Petre Daea

Urmează o toamnă cu multă muncă la Ministerul Agriculturii. Petre Daea are 30 de proiecte doar pentru fermieri. 

Secretarul de stat, Daniel Botănoiu, anunță care sunt prioritățile Ministerului Agriculturii din ultimele luni ale anului 2017. El afirmă că sunt în termen cu proiectele. 

”Avem niște deadline-uri foarte clare pentru că odată sunt dările de seamă la Guvern cu termene foarte clare și apoi în fața coaliției de guvernare, adică nu ai cum să întârzii la un anumit program. Din contră, avem programe la care nu trebuia să fim implicați noi unde am irosit multă energie și aici aș aminti Legea 321, dublul standard sau risipa alimentară. Care nu erau efectiv numai ale Ministerului Agriculturii, ci erau implicate și celelate ministere sau agenții de stat. Dar și pe acelea le-am tratat cu seriozitate pentru a putea merge înainte și cu proiectele noastre și cu cele care apar și trebuie soluționate”, a explicat secretarul de stat, potrivit agrointel.ro.

[citeste si]

El a mai dezvăluit că ”Prioritățile pentru noi, ca de fiecare dată, sunt să satisfacem solicitările fermierilor în sensul în care putem să facem o legislație din ce în ce mai prietenoasă cu o birocrație redusă și cu măsuri de susținere a producătorilor agricoli. Acestea sunt prioritățile în mare dar sigur că de aici pornesc cele peste 30 de programe pe care le avem în intenție de a le derula împreună cu Parlamentul astfel încât să putem să răspundem corect la direcțiile și orientările pe care le avem stabilite prin Programul de guvernare și să putem să atingem acele ținte care, repet, sunt ale producătorilor din România”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel