Târg de mărţişoare create de copiii de la Grădiniţa Bambi, în parcul IOR

copiii-fac-martisoare
copiii-fac-martisoare

Duminica 27 februarie, copiii din Gradiniţa Bambi STEP BY STEP vor expune şi vor vinde, în cadrul Târgului de marţişoare Bambi, din Parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti, fost IOR, mărţişoare create de ei.

În acest an, alături de copiii de la Grădiniţa Bambi sunt şi copii de la Grădiniţele nr. 68, nr. 160 şi nr. 187 din sectorul 3, copiii care frecventează cursurile FasTracKids, precum şi copiii din cadrul proiectului “După-amieze vesele” al Asociaţiei Împreună Învingem Autismul.

Târgul de mărţişoare confecţionate de copiii Grădiniţei Bambi a ajuns deja la a patra ediţie. În ultima duminică din luna februarie, între orele 11.00 şi 13.00, copiii vor expune şi vor vinde lângă foişorul din parc, la intrarea din Câmpia Libertăţii, mărţişoarele create de ei.

În acest an tărgul se va îmbogăţi prin participarea copiilor de la Grădiniţele nr. 68, nr. 160 şi nr. 187 din sectorul 3, ca şi prin prezenţa copiilor din cadrul Asociaţiei Împreună Învingem Autismul. În parc sunt aşteptaţi şi copiii care frecventează cursurile FasTracKids în Centrul 2. Toţi copiii care vizitează târgul pot confecţiona propriile mărţişoare sau felicitări la atelierele de artă organizate pe aleea principală a parcului.

Cu banii câştigaţi, fiecare grupă de copii va decide asupra materialelor educaţionale care vor completa resursele existente în centrele de activitate. În felul acesta, copiii vor conştientiza valoarea banilor şi modul în care aceştia circulă. Asociaţia Învingem Autismul va folosi banii pentru derularea activităţilor de socializare din cadrul proiectului “După-amieze vesele”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel