Țara în care 21 decembrie 2012 aduce sfârșitul Coca-Cola

CocaCola
CocaCola

Data de 21 decembrie 2012, despre care mulți cred că va fi sfârșitul lumii, va fi cu siguranță sfârșitul Coca-Cola, în Bolivia.

Se pare că celebra băutură răcoritoare nu este populară peste tot. Ministrul bolivian de externe, David Choquehuanca, a aunţat că guvernul va interzice comercializarea Coca-Cola pe teritoriul Boliviei începând cu data de 21 decembrie, scrie ediţia în limba engleză a publicaţiei Pravda.

Data de 21 decembrie 2012 reprezintă în calendarul maya sfârşitul unui ciclu, iar ministrul bolivian a spus că prin interzicerea Coca-Cola ţara va marca sfârşitul erei capitaliste şi al egoismului şi începutul unei noi ere.

CÂTĂ COCA-COLA POȚI SĂ BEI PÂNĂ AJUNGI LA SPITAL

După 26.000 de ani,planetele se vor alinia şi vor mara sfârşitul capitalismului şi începutul unei noi ere, a vieţii, a celebrării comunităţilor autentice, a comunitarismului. 21 decembrie va marca sfârşitul Coca-Cola şi începutul mocochinche (băutură răcoritoare autohtonă)", a spus ministrul bolivian la o demonstraţie de suţinere a preşedintelui Evo Morales. Coreea de Nord şi Cuba rau singurele ţări în care Coca-Cola nu se comerciaizează.

Coca-Cola nu este singurul gigant care are probleme în Bolivia. Și McDonald's și-a încetat activitatea din motive economice.

Compania a motivat decizia prin faptul că strategia de markting în această ţară a fost un eşec. În cei 14 ani de prezenţă McDonald's în Bolivia, reţeaua nu şi-a câştigat popularitatea, în parte din cauza conservatorismului şi obiceiurilor gastronomice ale localnicilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel