"Taken 3: Teroare în L.A.", din 9 ianuarie, în cinematografe. "O călătorie nebunească, de la început până la final"

"Taken 3: Teroare în L.A." ni-l aduce, pentru a treia oară și ultima dată, pe Liam Nelson în rolul fostului agent CIA Bryam Mills. 


"Taken 3: Teroare în L.A." continuă celebra serie de acțiune. Este distribuită în cinematografele din România, din 9 ianuarie, de Freeman Entertainment.

"Am fost încântat să revin într-un al treilea film. Am avut unele rezerve la început pentru că nu ştiam ce am mai fi putut face. Nu mai putea fi răpită din nou fiica lui Bryan Mills. S-ar fi pus problema că e un tată nepotrivit. Dar scenariştii şi Luc Besson au venit cu o poveste interesantă. Deşi, are ceva foarte definitiv", a declarat Liam Neeson, despre rolul său din "Taken 3: Teroare în L.A.". 

Personajul jucat de Liam Neeson, Bryan Mills, este pus, în acest al treilea film al seriei, în postura de a-și demonstra nevinovăția. Regizor este Olivier Megaton, care spune că "Taken 3: Teroare în L.A" a fost o adevărată provocare: "A echilibra elementele emoţionale şi pe cele psihologice şi momentele de acţiune este ciudat, e o sarcină dificilă, mai ales pentru o franciză cum este aceasta. Toată lumea vrea din ce în ce mai multă acţiune. Taken 2 a fost ca un fel de montagne-russe. Urci şi te aşezi pe locul tău şi habar nu ai unde vei ajunge. Am încercat să facem acelaşi lucru şi în acest film. Este o călătorie nebunească, de la început până la final. Trebuie să umpli fiecare minut de film cu surpriză, şi curiozitate, şi acţiune.".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel