Symantec a prezentat noi soluții pentru securitata dispozitivelor mobile

Symantec (Nasdaq: SYMC) a prezentat săptămâna aceasta cele mai noi soluții pentru tehnologii mobile la Mobile World Congress și RSA Conference 2014.

Experții Symantec în tehnologii mobile au prezentat noile soluții concepute pentru gestionarea în deplină siguranță și securitate a datelor informatice pe platformele mobile iOS și Android la Mobile World Congress și RSA Conference 2014:

• Înregistrare simplă și securizată pe conturi personale ale utilizatorilor – Noua tehnologie Symantec Push Authentification pentru Symantec Validation and ID Protection (VIP) elimină necesitatea de a introduce manual un cod PIN de fiecare dată când utilizatorii se înregistrează printr-o conexiune VPN. Tehnologia permite înregistrarea automată, prin apăsarea butonuloui „Allow” pe dispozitivul mobil, fără a mai fi nevoie de PIN.

• Extinderea ecosistemului pentru Parteneri Mobili – Programul Symantec Sealed oferă un grad ridicat de securitate pentru aplicații proprii sau dezoltate de terți atât pentru platform iOS, cât și pentru Android. Programul numără aproximativ 60 de parteneri, printre care Webalo, Damaka, Alfresco și SAVO Group și peste 125 de aplicații.

„Într-o lume în care mobilitatea este esențială atât la nivel personal, cât și profesional, misiunea Symantec este să ajute utilizatorii să diminueze riscurile de securitate și de pierdere a datelor confidențiale, astfel încât oamenii să folosească dispozitivele mobile la capacitate maximă”, a declarat Chandra J. Rangan, vice președinte, Enterprise Segment Marketing în cadrul Symantec Corporation. „Suntem încântați să construim ecosistemul de parteneri și să le oferim acestora expertiza noastră în domeniul securității mobile, arătându-le cât este de simplu să fie productivi într-un mediu securizat, indiferent unde s-ar afla.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel