Surpriză la Românii au talent: Andra, în rochie de mireasă

andra_rochie_mireasa
andra_rochie_mireasa

Andra a păşit, vineri seară, pe scena de la Românii au Talent, în calitate de jurat, purtând o rochie albă scurtă, ca de mireasă, stârnid admirația publicului și a colegilor ei de platou. 

La apariția Andrei, cu părul strâns în coc și umerii goi, Pavel Bartoş şi-a exprimat, în glumă, regretul că Smiley o îmbrăţişează în calitate de burlac, scrie realitatea.net.

Cel de-al treilea sezon al show-ului Românii au talent de la Pro TV, continuă, vineri seară, cu cea de-a patra semifinală, în care 12 concurenți vor lupta pentru un loc în finala care va avea loc pe 10 mai.

Magicienii Andrei Andronachi și Andrei Isfan, Angelo Simonică, Bogdan Olteanu, pictorul care face minuni cu sclipiciul lui, Classic Beat Orchestra, Colectivul Fantezia, Mihai Stefan, tânărul imitator moldovean, Orban Barra și ale sale acrobatii cu bicicleta, Palamari Mircea, cel care a impresionat juriul cu mișcările sale de dans, Switch Crew, Zburătorii, băieții care au sărit în preselecții peste masa juriului și trupa de dans The Haters încearcă să câștige aprecierile publicului și ale juraților de la Românii au talent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel