Suceava: Investiţie de un milion de euro pentru extinderea Şcolii speciale din Gura Humorului

Consiliul Judeţean (CJ) Suceava va sprijini învăţământul special, asigurând constant resursele financiare necesare şi va construi un nou corp de clădire la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă "Sf. Andrei" din Gura Humorului, a declarat şeful administraţiei judeţene, Gheorge Flutur, după ce a fost la deschiderea anului de învăţământ la această unitate subordonată CJ.

"Le-am urat succes în noul an şcolar elevilor, profesorilor şi părinţilor. Mă bucură mult faptul că am reuşit să primim copiii în noul an şcolar cu o şcoală în straie noi. Şcoala arată foarte bine după ce Consiliul Judeţean a alocat fonduri consistente pentru întreţinere şi reparaţii", a spus Flutur.

El a precizat că marţi va semna ordinul de începere a lucrărilor la o investiţie amplă, prin care se va construi un corp nou de clădire, cu parter şi două etaje şi o extindere cu parter şi un etaj, ce va include zece clase, două ateliere şi o sală multifuncţională, valoarea totală a investiţiei fiind de aproximativ un milion de euro.

Totodată, va fi reabilitată instalaţia de utilizare a gazelor naturale şi va fi realizată o pasarelă de legătură pentru asigurarea accesului între corpul nou şi cel existent.


Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24