Steven Tyler, probleme de sănătate. Aerosmith își anulează concertele

aerosmith
aerosmith

Trupa americană Aerosmith și-a anulat prestația la festivalul Santiago Rock City, programată pentru sâmbăta viitoare în capitala chiliană, și alte trei spectacole în America Latină din cauza problemelor de sănătate ale solistului Steven Tyler, a anunțat marți companie de producție.

'Stgo Rock City anunță cu regret că, din cauza unor probleme grave de sănătate prezentate de cântărețul Steven Tyler , trupa Aerosmith a fost nevoită să-și anuleze toate concertele programate pentru acest turneu, a declarat producătorul într-un comunicat citat de EFE.

Conform acestui comunicat, confirmat de altul transmis chiar de grup, formația a trebuit să-și anuleze concertele din Curitiba (Brazilia, 27 septembrie); Santiago (30 septembrie), Rosario (Argentina, 3 octombrie) și Monterrey (Mexic, 7 octombrie).

"Din păcate, din cauza unor probleme medicale neașteptate, solistul Steven Tyler a trebuit să solicite ajutor medical și a fost informat despre incapacitatea sa de a călători și de a performa", precizează comunicatul formației.

Tyler însuși a scris: "Pentru toată America de Sud, Brazilia, Chile, Argentina și Mexic. Îmi pare foarte rău și simt că am dezamăgit. Nu voi fi disponibil pentru a continua cu ultimele patru concerte ale acestui turneu. Am plecat înapoi în Statele Unite la recomandarea medicilor, după concertul din Sao Paulo. Vă rog nu vă faceți griji", informează Agerpes.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel