Statul Islamic, replică pentru hackerii de la Anonymous: Niște idioți

Luptătorii organizației teroriste Statul Islamic (SI) a oferit o replică pentru hackerii de la Anonymous, după ce aceștia au trimis un mesaj public în care le declara război jihadiștilor din SI, în urma atacurilor de la Paris.

"Hackerii de la Anonymous ne-au amenințat într-un video nou că vor demara cea mai amplă operațiune împotriva Statului Islamic ...niște idioți", este mesajul transmis de jihadiști, postat pe un cont din aplicația de mesagerie Telegram, un canal afiliat celor de la ISIS.

Mesajul continuă cu "instrucțiuni" despre cum să eviți potențialele atacuri, conform Business Insider, scrie stirileprotv.ro.

După atacurile teroriste de le Paris, Anonymous a declarat război împotriva jihadiștilor din Statul Islamic.

"Toți cei care fac parte din Anonymous, din toate colțurile lumii, vă vor vâna. Trebuie să știți că vă vom găsi și nu vă vom lasă liberi. Vom lansa cea mai amplă operatiune din toate timpurile pentru a vă găsi. Așteptați-vă la atacuri cibernetice masive. A fost declarat război. Să fiți pregătitț. Francezii sunt mai puternici decât sunteți voi și vor fi și mai puternici după toate aceste atrocități", a fost mesajul transmis de Anonymous, după atacurile teroriste din Paris, în urma cărora 129 de persoane și-au pierdut viața și peste 300 au fost rănite. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel