Spitalul Floreasca nu a vrut să-l interneze pe Nicolescu, după precedentul Năstase

Medicii de la Spitalul Floreasca, din Capitală, au ezitat să-l interneze pe președintele Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu. Totuși, la intervenția lui Raed Arafat, Nicolescu a fost internat la Clinica de chirurgie cardio-vasculară a doctorului Brădișteanu. Audiat la DNA, în dimineața zilei de marți, Nicolescu a fost scos pe targă din sediul instituției, după ce e acuzat probleme cardiace.

[caption id="attachment_231139" align="alignnone" width="640"] Foto: Mediafax[/caption]

Președintele CJ Argeș a fost internat la Spitalul județean de urgență, iar medicii de gardă au decis să-l transfere la un spital din București.

Președintele CJ Argeș, Constantin Nicolescu, a fost adus la  Spitalul de Urgență, dar din informațiile DCNews transferul a fost refuzat. Cel care a refuzat internarea la Floreasca a fost, după cât se pare, chiar medicul Șerban Bădișteanu. Totuși când se punea problema transferării lui Nicolescu la  Spitalul Militar Central, secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Raed Arafat, ar fi intervenit pentru ca președintele CJ Argeș să fie primit la Floreasca.

Constantin Nicolescu a fost  diagnosticat cu sindrom coronorian acut şi internat în Clinica de chirurgie cardio-vasculară a doctorului Şerban Brădişteanu.

Nicolescu a fost operat pe cord deschis la Floreasca, de către medicul Șerban Brădișteanu, în primăvara acestui an, după ce a făcut o criză de inimă, tot în urma audierilor DNA.

Managerul Spitalului Floreasca, Radu Macovei, declara, după ce a fost la rândul său audiat de DNA pentru internarea lui Adrian Năstase, că nu-și mai dorește astfel de cazuri în spital. Mai mulți medici au fost chemați la audieri după ce Adrian Năstase a fost dus la Camera de Gardă, în urma unei tentative de sinucidere. DNA l-a pus sub acuzare pe Șerban Brădișteanu, pentru favorizarea infractorului Adrian Năstase și tentativă de împiedica a arestării. Discuții telefonice între Brădișteanu și Dana Năstase au fost interceptate de procurori.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel