Sonae Sierra încheie un partneriat cu OST Development pentru managementul proiectului Mozaica din Moscova

Sonae Sierra, specialistul internațional în centre comerciale, a semnat un contract de tip joint venture (50/50) cu OST Development pentru furnizarea de servicii de management al proprietății și leasing pentru proiectele în dezvoltare ale acestui client important.

Sonae Sierra, specialistul internațional în centre comerciale, a semnat un contract de tip joint venture (50/50) cu OST Development pentru furnizarea de servicii de management al proprietății și leasing pentru proiectele în dezvoltare ale acestui client important.

În prezent, OST Development este implicat în dezvoltarea a trei proiecte în centrul Rusiei: Mozaica Shopping and Entertainment Centre și Yasenevo Mixed, ambele localizate la Moscova, și un centru de cumpărături și divertisment din Tula.

Mozaica, programat să fie deschis la sfârșitul anului 2014, va fi o destinație de referință pentru zona de retail și de petrecere a timpului liber în capitala Rusiei, cu peste 210 magazine desfășurate în cei 67.800 m2 de suprafață totală construită. Noul centru pentru cumpărături și divertisment va reuni sub același acoperiș un mix unic de retailieri, inclusiv branduri mari, precum Lenta hypermarket, Kinomax multiplex (cu un cinema Imax), Decathlon, Kiabi, Masha și complexul de divertisment Bear, Zara, Massimo Dutti, Stradivarius, Oysho, Pull & Bear, Bershka, Zara Home, H&M, Monki, Mango, HE, Violeta, Cortefiel, Rive Gauche, Deichmann și altele, distribuite pe 3 etaje, și va deservi o populație de 2,3 milioane de locuitori, la o distanță de 30 de minute cu mașina. Noua companie parteneră se va ocupa de managementul proprietății proiectului Mozaica, precum și de activitățile de leasing necesare după momentul deschiderii, cu scopul de a îmbunătății continuu mixul de magazine prezente. 

Situat de-a lungul celui de-al treilea inel de transport din Moscova, Mozaica va contribui la crearea întregii infrastructuri a zonei adiacente și va permite accesul excelent la centrul comercial, oferind 2.500 de locuri de parcare și toate condițiile necesare pentru a completa experiența de shopping cu activități unice de petrecere a timpului liber pentru o destinație cu scop social.

"Contractul cu OST Development este un pas important în dezvoltarea activității de furnizare a serviciilor noastre profesionale pe piața din Rusia și confirmă cererea pentru servicii unice de specialitate în această țară. După oferirea mai multor proiecte arhitecturale, a unor informații de piață și a altor servicii în Rusia, ne consolidăm prezența aici prin încheierea unui parteneriat cu un client cheie pentru a asigura managementul proprietății și serviciile de leasing pentru proiectele sale de retail. Vom sprijini OST Development în demersul de a crea experiențe unice de shopping, fiind alături de ei în proiectele dezvoltate pentru o intensificare a prezenței noastre pe piața rusă.", a declarat José Falcão Mena, Director Sonae Sierra responsabil pentru furnizarea de servicii în EMEA  

"Suntem încântați să lucrăm cu Sonae Sierra pentru toată partea de retail și ne concentram toate eforturile spre a poziționa Mozaica Shopping and Entertainment Center drept o destinație cu adevărat unică în Moscova. Datorită parteneriatului nostru cu unul dintre specialiștii europeni de top în centre comerciale, această nouă ofertă de retail și de petrecere a timpului liber va oferi locuitorilor Moscovei un mix atragător de magazine, promovare și servicii de relații cu clienții avansate, precum și o atmosferă modernă pentru petrecerea timpului liber și socializare. Echipa internațională de proiect este pusă în slujba crearii unei experiențe de shopping inovative, dublată de accesibilitatea locației, prin poziționarea în centrul Moscovei.", a declarat domnul Alexey Kuzmin Director Comercial al OST Development

Din punct de vedere macroeconomic, Rusia beneficiază de o clasă de mijloc în creștere, care are un impact semnificativ asupra cifrei de afaceri din retail pe termen lung, în special în capitală, unde consumul este un motor esential al creșterii economiei naționale. Țara a prezentat o rată anuală de creștere a PIB-ului de 2% în ultimul trimestru al anului 2013. Cu o populație de 145 de milioane de oameni, cu 11.5 milioane locuitori ai Moscovei, 27% din populația celei mai mari țări din lume are sub 24 de ani și 46% între 25 și 54, sprijinind competitivitatea la nivel internațional și dezvoltarea unei clase de mijloc tinere. Mai mult, Rusia este o oază de oportunități pentru partea de retail imobiliar, cu doar 125 m2 GLA/1.000 de locuitori, comparativ cu media europeană de 270 m2 GLA/1.000 locuitori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel