SIMONA HALEP la CINCINNATI: SIMONA HALEP laudă România în SUA. Ce obiective și-a propus după ce a urcat pe LOCUL 2 WTA

SIMONA HALEP la CINCINNATI. Simona Halep a devenit, luni, oficial locul 2 WTA, urmând să debuteze în turneul de la Cincinnati, în turul 2 al competiției.

SIMONA HALEP la CINCINNATI. Simona Halep a acordat un interviu în SUA, în care spune că încă nu se gândeşte deocamdată la primul loc în ierarhia feminină şi laudă România pentru locurile frumoase pe care le are.

SIMONA HALEP la CINCINNATI. "Înaintea turneului de aici m-am relaxat prin Turcia, dar cel mai frumos loc pentru a-ţi petrece vacanţele rămâne România.

SIMONA HALEP la CINCINNATI. Sunt foarte fericită că am reuşit să ajung pe locul doi, însă nu mă gândesc la primul loc, cât timp Serena Williams se află în activitate. În acest moment sunt mai concentrată pentru a-mi menţine această poziţie secundă.

SIMONA HALEP la CINCINNATI. Idolii mei din tenis sunt Justine Henin şi Roger Federer", a declarat Simona Halep, citată de gsp.ro.

SIMONA HALEP la CINCINNATI. În turul 2 de la Cincinnati, Simona Halep o va întâlni pe belgianca Kirsten Flipkens, locul 54 WTA.

Citește și: Simona Halep revine într-un turneu WTA, după aproape o lună

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel