Silvia, câştigătoare „Bravo, ai stil! All Stars". Cuvinte dure pe Facebook

Silvia, Bravo, ai stil! All Stars
Silvia, Bravo, ai stil! All Stars

După ce Silvia a fost desemnată câştigătoarea „Bravo, ai stil! All Stars", internauții și-au exprimat părerile în mediul online.

În finala „Bravo, ai stil! All Stars" de la Kanal D, Silvia Oana Popescu (36 de ani), câştigătoarea primului sezon al emisiunii, a fost încă o dată aleasa publicului pentru câştigarea marelui premiu în valoare de 100.000 de lei.

Silvia, una dintre cele mai controversate concurente din competiţie, a făcut faţă cu brio cerinţelor exigente din partea juriului, cât şi a rivalităţilor celorlalte contracandidate, câştigând mii de susţinători în mediul online. Cu toate acestea, unii telespectatori și-ar fi dorit un alt deznodământ.

Mesaje

Iată câteva dintre mesaje publicate pe Facebook:

Era clar că IULIANA merita să primească acel titlu fie el doar simbolic. Cu toate acestea, s-a promovat ideea că STILUL înseamnă vulgaritate și mahalagism. O femeie arțăgoasă și îmbrăcată ca o mătură... nu poate fi numită o femeie stilată! Desigur, este doar punctul meu de vedere.

Descrierea celei mai stilate femei din România este: înjură, lovește, se ceartă , face pe clovnul, denigrează, jignește, nu lasă pe nimeni să vorbească, întrerupe convesațiile dacă nu îi convine ce aude, răzbunătoare și aș putea continua.

Am avut alte preferate pe timpul competiției. Mi-au plăcut Denisa,Beatrice,Alina.Chiar și Emiliana. Dar niciodată privirile pline de subînțeles ale Marisei și Iuliana!În final am dat un vot Silviei! Merita. Dacă e să o luăm așa,celelalte sunt mai mici decât ea, dar să te ferească Sfântul!!!Când vor ajunge la 36 de ani vom mai vedea....

Invidia îi roade pe unii și jignesc f urât Marisa nu merita să câștige și ea știe f bine, Iuliana la fel a avut multe ținute proaste jurații au fost corecți nu trebuie înjurați,ei și-făcut datoria mulți de acasă nici nu ne pricepem dar vorbim și noi să ne aflăm în treaba. Niciodată cu frumusețea nu câștigi un concurs de stil.

Nu meritai să câștigi, Marisa!; nici tu și nici Iuliana. A câștigat cine trebuia!

Știți ce înseamnă ,,a avea stil,,? Probabil că nu din moment ce unii argumentați că v-a plăcut atitudinea Silviei și pentru asta merita! Este o diferență majoră între discursul Iulianei și cel al Silviei. Este o diferență majoră între vestimentația Iulianei și cea a Silviei, ca stil reprezentativ! Iuliana se detașează fără nici îndoială de vulgaritatea verbală și vestimentară a Silviei!


Vezi și: Finala Bravo, ai stil! All Stars. Finalistă, mesaj pentru Silvia: Știam și simțeam


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel