EXCLUSIV  Finala Bravo, ai stil! All Stars. Finalistă, mesaj pentru Silvia: Știam și simțeam

Silvia, Bravo, ai stil! All Stars
Silvia, Bravo, ai stil! All Stars

Bravo, ai stil! All Stars, marea finală. Finalista primului sezon Bravo, ai stil, Cristina Mihaela Dorobanțu, a vorbit în exclusivitate, pentru DCNews, despre ce a însemnat competiția pentru ea și cum s-a purtat cu câștigătoarea titlului, Silvia.

Bravo, ai stil! All Stars, marea finală. Cristina Mihaela, finalista primului sezon Bravo, ai stil, a vorbit la interviurile DCNews despre momentul pe care l-a avut în finală, dar și ce a făcut față de Silvia câștigătoarea competiției.

”Să schimb ceva nu cred că aș fi putut, am fost naturală așa cum sunt și acum și nu cred că aș fi putut să schimb ceva. Nu am absolut niciun regret, am părăsit competiția cu zâmbetul pe buze, mi-am îmbrățișat colega câștigătoare de la momentul respectiv. Știam și simțeam că `Bravo, ai stil!` mă va ajuta pe viitor și, într-adevăr, a fost rampa mea de lansare, am visat de mică la o carieră de televiziune. Iată-mă în fața faptului împlinit, fac parte din `Teo Show`, o emisiune de mare succes, poate cea mai bună emisiune din România. Încă nu realizez că, dacă datorită rugăciunilor pe care le fac în fiecare seară sau pentru că viața așa a vrut, am ajuns să-mi îndeplinesc visul. Mă bucur pentru tot ce s-a întâmplat. Eu am ajuns acolo unde am visat”, a declarat Cristina Mihaela, în urmă cu câteva luni, la interviurile DCNews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel