SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Primii finaliști

Vineri, 28 aprilie 2017, are loc prima semifinală a emisiunii ”Românii au talent” de la PRO TV. Puteți vota după ce Smiley și Bartoș spun ”START VOT”. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Alexandru Oltean, propunerea juriului pentru premiul de originalitate. 

Primul FINALIST este Fang Shuang. 

Primul care intră la decizia juriului este Alexandru Oltean. 

Al doilea care intră la decizia juriului este Florin Nae. 

Andra l-a ales pe Florin Nae. Mihaela Rădulescu l-a ales pe Alexandru Oltean. Florin Călinescu l-a votat pe Florin Nae. Andi Moisescu l-a ales pe Florin Nae. 

Al DOILEA FINALIST este Florin Nae. 

Urmează alte patru semifinale. 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Seara este deschisă de ansamblul Kozaciok. ”Dans spectaculos” a spus Andra. ”Sunteți pe drumul cel bun” le-a spus Florin Călinescu. 

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Marius Mihăilă este al doilea intrat în scenă. ”Sunt un om simplu venit să spună o poveste” a mărturisit el. ”Am văzut o creștere nu numai la figurat și și la propriu, mi se pare că a mai crescut, e mai matur”, a spus Andi Moisescu. ”Se simte că pui la bătaie tot ce simți tu. Semifinaliști din edițiile precedente au dansat pe lângă tine, mă bucur foarte mult, ce faci tu eu zic că e de bine, e foarte bine”, a spus Mihaela Rădulescu. ”Se spune că hip-hop-ul e muzica băieților răi, dar eu văd un băiat minunat.” a spus Andra. 

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017.  Kicsi Csongor și Antonella Terrazas au intrat în scenă cu un tango argentinian. Ea, venită din Argentina, a afirmat despre Kicsi Csongor că ”l-a găsit pe Dracula”. ”Direct din Transilvania” a spus el. Antonella Terrazas a spus despre Kicsi Csongor că este alb și nu zâmbește, fiind mereu serios, de aceea spune că l-a întâlnit pe Dracula. ”Nu am știut că Dracula dansează așa bine!” a spus Andra. 

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Tatiana Kundik este următoarea intrată în scenă. Ea nu este optimistă că va câștiga nefiind româncă. A uimit de la început prin acrobațiile pe sfoară. ”Nu-ți fie frică că nu ești româncă, se poate rezolva prin căsătorie, nu cu mine neapărat”, a spus Florin Călinescu. ”Își merită locul în finală, sper să fii votată”, a spus Andra. 

(w670) 

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Florin Suciu Buh este artist ventriloc. ”Situația este ok, e o veselie, e performanță, îți merg vocile”, a spus Florin Călinescu. ”Da, eu m-am distrat, copilul din mine s-a distrat. Ai prea multe calități. Mi-a plăcut cum ți-ai schimbat vocea”, a spus Andra. Andi Moisescu a subliniat: ”Am tot respectul”. 

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. ”Vreau să promovez țambalul, care s-a cam pierdut, deși este un instrument colosal” a spus Nicoleta Tudorache, care a promis că rupe țambalul în două. ”M-aș duce la orice spectacol unde ar cânta Nicoleta”, a spus Andra. ”Tătăl tău, care să fălea cu tine, e acum într-o predare de ștafetă, noi suntem toți tații tăi și ne fălim cu tine” i-a spus Florin Călinescu. 

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Alexandru Oltean a revenit pe scena ”Românii au talent” cu dansul contemporan, pe care-l aseamănă cu o fată. ”La cât dans contemporan am văzut în emisiunea asta, e preferatul meu” a spus Andra. ”Ești de-a dreptul o poezie” i-a spus Andi Moisescu. 

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017.  Florin Nae ne încântă la ”Românii au talent” cu o voce extraordinară. ”Dacă poporul ăsta are astfel de resurse, restul nu contează” a spus Florin Călinescu. 

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Antonina Goloseev este următoarea concurentă din prima semifinală a ”Românii au talent”. ”Soțul e foarte gelos, a zis că mai întâi să-i arăt lui și apoi să merg cu dansul în semifinală. Nu cred că există femeie care să nu vrea să danseze frumos, să fie ca un copac”, a spus Antonina. 

(w670)

SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Fang Shuang revine pe scena ”Românii au talent”. El a fost trimis în semifinală de Pavel Bartoș și Smiley. El cântă ”De-ai fi tu salcie la mal”. 

(w670)

Smiley și Bartoș au dat START VOT! 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel